Tirsdags tip: En mean chokoladekage

Hvorfor blogge? Og min holdning til reklamer

mig8Jeg har længe. Som i MEGET længe brygget på dette indlæg. Håber I vil tage vel imod det. JA, der står en sygt stor bøtte Matador Mix i baggrunden. Nej, jeg kan ikke holde nallerne fra den.

Det handler, slet og ret, om hvorfor jeg blogger? Hvor jeg vil hen med bloggen? Hvad vil mine børn tænke? Og min holdning til sponsorater og anden reklame.

Hvorfor blogger jeg?
Bloggen er mit strikketøj. Mit Emil fra Lønneberg værksted. J
eg blogger for at hjælpe. Og for at underholde. Jeg startede den da Bastian blev træt af at høre mig fortælle IGEN om de samme tiltag vi har lavet herhjemme. Tiltag der på en eller anden måde hjælper os som børnefamilie. Det være sig `at forstå babygråd´, `øve babytegn´, `lave piktogrammer´ eller `tømme en hvidløgspresser for skræl´. Inspireret af nogle af tidens største bloggere, gik jeg i brainmode. Navnet? Karmamilli. Karma står for hmmmm KARMA. Milli står for familie. Og oprinder af det latinske milli der betyder 1000. Med andre ord at sprede karma til 1000 familier. Over tid udvikler både jeg og bloggen os. Sammen. Men grundpillen at hjælpe og komme med tips, med en humoristisk undertone. Holder jeg fast ved.

Hvor vil jeg hen med bloggen?
Jeg håber inderligt at min blog kan gøre en forskel. At den kan hjælpe en børnefamilie eller to. At en helt ny familie falder over mit indlæg om gråd. Og pludseligt ser med andre øjne på deres lille nyfødte. Jeg elsker at hjælpe. Af hjertet! Og sprede glæde. Jeg er født med overordentligt meget krudt og godt humør i røven. Og det ville da være spild, hvis ikke jeg kunne dele lidt. Jeg håber at jeg om nogle år, stadig blogger. Og ovenikøbet har været et smut forbi Godmorgen Danmark. Måske med mine `babyhvisker´ skills? Man har vel lov at drømme.

Men hvad med mine børn, hvad mon de vil tænke?
De private indlæg. Dém der handler om mig og min familie. Dem der lukker jer ind i mit univers. De indlæg håber jeg en dag at Anna og August vil printe ud. Sætte i et ringbind. Eller hvad man nu bruger til den tid. Åbne en god flaske vino. Købe lidt Sushi. Og så grine-, undre-, FORundre-, underholde- og oplyse sig selv. Mig? Ville elske hvis jeg den dag i dag, kunne læse min mors blogindlæg fra jeg var en møgunge. Ville I ikke? Altså ikke om mig, men om jer selv. Det er da en guldgrubbe, man som voksen sjældent får indsigt i. Mest fordi den går i glemmebogen. Og mini sensationer, som at Anna har lært at række armene i vejret imens hun puster, bliver overskygget af konfirmationsminder, studenterhuer, bryllupsbilleder og runde suppe-steg-og-is fødselsdage.

Min holdning til sponsorater og reklamer
Den skarpe læser vil have bemærket, at mit skifte til Bloggers Delight har medført en del mere reklame på bloggen. Ja, de kan være skide irriterende. Ikke Bloggers Delight, men reklamerne. Det ved jeg godt. Men, hvor jeg dog inderligt håber I vil bære over med mig. Jeg bruger uendeligt meget tid på at skrive og forfatte til jer. Både med de gode råd og med underholdning. Misforstå mig ret. Jeg elsker det skam. Før skiftet, brugte jeg ydermere tid på setup, design og kodning af siden. Det gør jeg ikke længere. Nu kan jeg udelukkende koncentrere mig om at skrive. Og dét er fedt! Jeg har jo os´ en lille familie herhjemme, jeg godt vil spendere lidt tid med, i ny og næ.

At jeg er skiftet gør os, at jeg engang i mellem vil blive spurgt om jeg har lyst til at lave et sponsoreret indlæg. Nogen gange vil svaret være `JA´. I de tilfælde, vil det være gennemtænkt og velovervejet fra min side. Jeg vil altså kun sige `JA´ til ting jeg kan stå inde for. Dernæst, er mit vigtigste mål, at uanset om indlægget er med en reklame i røven eller ej. Vil det altid indeholde en god historie. Jeg vil for alt i verden ikke have at I som læsere skal føle jer snydt. Det bedste eksempel på dét. Er dette indlæg. Jeg blev spurgt om jeg ville lave et indlæg om en video fra Ikea. Jeg takkede ja. Hvis ikke jeg havde gjort det, havde jeg feks. aldrig stillet August dét spørgsmål jeg gjorde. Eller fået det meget ærlige svar jeg fik. Som gik lige i hjertet. Derudover, vil jeg fremadrettet, altid gøre opmærksom på at indlægget er sponsoreret. Helt i toppen. I kan altså roligt, sponsoreret eller ej, altid læse med. Jeg lover der vil være en god historie. Og hey, det er GANSKE gratis for jer. Købsbeslutningen blander jeg mig ikke i. Den ligger skam stadig bag jeres skærm. Så husk, jeg kan snildt finde på at namedroppe virksomheder eller brand navne. Det er altså ikke ensbetydende med at jeg får noget som helst for det. Et godt eksempel er dette indlæg. Ingen reklame. Bare et indlæg fra min egen navle. I øvrigt kræver markedsføringsloven at jeg tæppebomber indlægget med “Spons” . Og dén lov har jeg så sandelig ikke i sinde at breake.

Gav det mening? Og har I nogen spørgsmål? Så fyr endelig løs. Jeg svarer så vidt muligt på alle de kommentarer I kommer med. Nogen gange med forsinkelse. Men jeg gør mit bedste. Der er jo den der børnefamilie I ved.

Kæmpe klem og jeg håber I vil fortsætte med at klikke jer ind i mit univers.

Mama C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags tip: En mean chokoladekage