Fordelene ved at være skilsmissebarn

Tirsdags Tip: Sådan renser du nemt en hvidløgspresser

WP_20150921_23_36_05_Pro

Et hvidløg

 

Det sørme, det sandt, det tiiiiirsdaaaag. Og tid til tirsdags tippet. I dag handler det om mad. Jeg hader at rense hvidløgspresseren. Som i HADER! Så vil jeg hellere hakke hvidløget og helt undgå presseren fra helvede. Som er umulig at gøre ren. Lige indtil Bastian lærte mig dette trick…

Dagens tip. Nu i video version.

Til dem der ikke (af uransagelige årsager) kan se videoen. Så går tricket, slet og ret, ud på at man smider hele fedet ned i presseren. Med skræl und alles. Presser. Og Voilá. Kun hvidløg kommer ud. Skræl bliver i presser. Og kan ligeså nemt pilles op. Presser skylles. Og er ren.

Hav en skøn tirsdag og spis hvidløg til aftensmad.

Klem Mama C

Vidste du, i øvrigt, at jeg er nomineret til Årets bedste Blog om Børn? Og kan du lide hvad du læser og synes min blog gør en forskel for børn og deres familier? Så giv ENDELIG Karmamilli en stemme til Børn i Byen prisen hér Åh jeg ville blive glad. Kan bruge HVER og ÈN af dem.

Følg og få updates på Karmamilli.dk
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordelene ved at være skilsmissebarn