malaga-moments4

Mig til højre:-) #denprikkedelady

Mig? Jeg hedder Christina. Jeg er blogger. Jeg er (super)mor. Sådan føles det nogengange. Til 2. Én af hver. Jeg er kæreste med min Bastian. Faktisk forlovet. Jeg er datter. Af mine forældre. Jeg har en hytte i Hareskov By, 100 m. fra skoven. Hvor vi alle bor. Dem hér.

malaga-moments5Anna 9 mdr 2malaga-moments6

Lige nu har jeg min daglige gang deltid hos TDC Erhverv i Sydhavn, og resten af tiden bruger jeg på mine egen virksomhed Designed Learning. Se og følg os lige her på IG. Hvor vi udvikler lærerigt design der inspirerer til nærvær imellem børn og voksne.

MEN jeg er os sådan én der frekventerer GO´Morgen Danmark og Aftenshowet, med emner jeg mener kan gøre en forskel for andre. Eller holder foredrag om babygråd, og/eller livet som blogger. Og sidst, men ikke mindst, har jeg skrevet et par artikler til Vores Børn og Gravid magasinerne.

Jeg har 36 år på bagen. Bogstaveligt. Den nærmer sig snart knæhaserne. Og hedder stadig mit pigenavn. Ikke bagen altså. Eller også bagen. Men mig. Jeg hedder stadig mit pigenavn.

Min uddannelse? Uddannet Civilingeniør med en titel så fancy som `International Teknologi Ledelse´, dog må jeg indrømme at jeg efter studiet nok har bevæget mig mere og mere i retning af marketing og kommunikation…-måske i virkeligheden slet ikke så dårlig en kombination?

Hvorfor bloggen?
Jeg har længe puslet med idéen om at finde mig et sted hvor jeg kunne dele ud af mine tanker og da jeg gik på barsel og endnu ikke var poppet (det er åbenbart dér de fleste blogs bliver startet), så greb jeg chancen.

Jeg håber at jeg med denne blog kan inddrage jer i mit liv, min viden (åh gud jeg læser mange bøger om babyer, børn, voksne, hjernen, psykologi, etc.) kombineret med mine praktiske erfaringer (yup prøver det meste, der giver mening, af på egen avl), lidt kreative projekter (og nej jeg er ikke DIY queen of the year, så alle kan være med), lidt anbefalinger på det jeg har prøvet og været glad for og måske lidt mere.

Hvorfor navnet?
Karmamilli
er en fin sammentrækning/-sætning af ordet Karma (supriiise) og ordene familie og det latinske ord for tusind milli. Hvorfor? Fordi jeg af natur og det meste af tiden er et ret så gladt (kan man egentligt sige det?) menneske med et forholdsvis, til tider muligvis lidt naivt, positivt syn på tilværelsen, og noget (seriously) af det bedste jeg ved er hvis jeg kan dele ud af mit overskud og glæde andre (cliché, I know, men sandt). Hvis jeg så ydermere kunne dele noget af den gode karma som rammer min familie, ud til tusindvis af andre glade læsere, ville jeg være noget nær himlen!

Happy Reading og skriv nu ENDELIG til mig.

Mange knus Christina

Følg mig og Karmamilli
Mail: karmamilli@gmail.com
Instagram: @karmamillidk
Bloglovin: Følg mig hér