"Månen er så rød mor!"-Ved du hvorfor min skat?

Tirsdags Tip: Babyrytmer og flytteovervejelser

WP_20150929_19_08_31_ProMadonna er min fan! Som barn byttede jeg rundt på fan og idol. Glædestrålende fortalte jeg altså min mor at Madonna var min fan. Min pædagogiske mor (eller noget) syntes det var åh så sødt, at hun ikke nænnede at fortælle mig sandheden. I dag kender jeg den. I think. Så nu ved jeg at Helen er mit største idol. Iallefald når det kommer til viden om babyer.

Så i dag vil jeg smide et tip der nok mest af alt vedkommer familier med spædbørn. Så må I andre altså bære over med mig og scrolle ned i bunden til flytteplanerne. Da vi fik August købte jeg denne bog “Helens bog om Børn og Mad”. Hvad jeg ikke vidste var at den skulle blive min bedste ven. Til begge unger.

Den er nemlig så sirligt opbygget at hun har lavet et rytmeskema til samtlige spisende babyaldre (vi taler måneder). Dét er altså bomben for sådan en rytme og liste pige som mig.

Eks. på 6 mdr.´s dagsplanen

Eks. på 6 mdr.´s dagsplanen

Og så passer de skemaer jo som fod i hose til det gamle ordsprog. Ro. Renlighed. Og Regelmæssighed (aka Rytme).

Ta´, brug og smid væk. Lige som du lyster. Men anbefale den bog. Dét kan jeg!

Derudover går jeg lidt med flytteplaner. Overvejer stærkt om jeg skal give min 3. baby et nyt hjem. Et hjem sammen med andre blogbabyer. Jeg vil så gerne kunne nøjes med BARE at skrive. Og så lade de dygtige nørder (på den fede måde) om alt det praktiske kodeværk. Dét har jeg pillet én gang for meget ved. NOT GOOD. I tell you. Hele lortet gik ned. Heldigt for mig at min mand os er lidt fritidsnørd. Derfor var Baby A og jeg i dag til møde med søde Christina Barré (som i øvrigt selv blogger lige hér på bittebitte), hos Bloggersdelight. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle jer om, hvor og hvornår vi flytter.

Hav en skøn tirsdag aften. Her er vi i gang med 2. runde af Anna putning. De urolige ben og arme tager snart livet af mig. Annas altså. KRAVL.NU.FOR.SATAN (undskyld søren). KRAVL.NU.FOR.SØREN. Man må jo hellere vaske munden med sæbe, når man har en copycat på 3 under samme tag. ÅRH hvad FAEN, han kan jo endnu ikke læse. KRAVL.NU.FOR.HELVEDE!

Kæmpe klem Mama C til AA

Følg og få updates på Karmamilli.dk
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Månen er så rød mor!"-Ved du hvorfor min skat?