Bananer fra Burkina og en Negerkonge

Tirsdags tip: En mean chokoladekage

kageOHMYYYY! Jeg har fundet opskriften på en mean chokolade kage! Den kan seriøst ryste trusserne af en enhver bager. Milde Macaroooon. Jeg var skeptisk. Er ikke fan af karamel. Eller salt i min kage. Men Bastian overtalte mig. Og da det er mig der bager herhjemme. Og Bastian der laver mad. Gik opgaven til mit bord.

Nu har jeg lavet den to gange. Og jeg bliver nødt til at sende virtuelle flyvekys til Sofie. Det er nemlig hende der skal have al creditten. Bevares, jeg aner ikke hvor hun har opskriften fra. Men jeg har fundet den hos hende. Eller Bastian har. Så SMÆKKYS og tak Sofie! For the record, jeg kendte ikke til hendes spisekammer, førend denne opskrift ramte mit netværk.

Seriously! Go make it! GO GO GO! Der er ingen tid at spilde.

Mødregruppen har ædt en halv idag. Og vi var kun 4. Den var et HIT! I cake you not. HØHØ!

Den hedder chokoladekage med Karamel og Havsalt og findes som sagt hér hos Sofiesspisekammer! Eneste jeg har gjort anderledes, var at smide den i en springform, i mangel af firkantet. Og så er den altså bedst på 2. og 3. dagen. Længere holder den ikke. Eller det gør den muligvis. Holdbarhed er svært at teste når objekt er spist.

Hav en skøn tirsdag. Vi skal danse og have besøg af morfar og bedstemor.

p.s. jeg har nu opdateret de 5 ord indlægget. Med alle de rigtige ord! Og jeg må sige at jeg er imponeret over jeres kreative svar. Og FLOT gættet Katja. Dén med McQueen! Og Mette. Jeg vidste jeg ku´ regne med dig på rebussen om Rumraket. Se dem hér. Og JA, I må godt bruge dem itil julefrokosten quizzen med arbejde.

Karamel klem Mama C

 

 

4 kommentarer

 • Den bliver jeg også nødt til at bage til min mødregruppe!:-) Vi elsker chokolade og har snart afprøvet alle chokoladekageopskrifter;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   GOGOGO!!!!! Og smid lige et billede på ig med mig som tag. Vil elske at se den i action andre steder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøj, den ser bare lækker ud.. den må bestemt prøves snarest *savle savle*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananer fra Burkina og en Negerkonge