Maveupdate med chokerende (for mig) billeder

Hvorfor K A R M A M I L L I?

karmamilliDet er egentligt latterligt langt ude og så alligevel åndssvagt simpelt.

Karma kommer af (surpriiiise) karma. Simpelt oversat, gode gerninger. Og det var én af grundpillerne jeg byggede denne blog på. Jeg ønskede (og gør det stadig) at hjælpe og smide noget god karma ud i universet i håb om at bare en enkelt eller to børnefamilier kunne få en lettere tilværelse.

Speaking of familie. M I L L I. Er en enkelt sammentrækning af familie og det latinske ord for tusind (milli).

Kort sagt at sprede K A R M A til tusinder af fa M I L (L) I er.

JAJAJA jeg overdo´er nogen gange tingene. Og ærligt? Så var jeg faktisk ikke selv fan af navnet, men så fik jeg Børn i Byen nomineringen og pludselig kendte folk mig på Karmamilli. Så var det lissom lidt sent at skifte. Måske en dag i fremtiden? Men lige nu, beholder vi det som det er.

Men hey, skulle I brænde inde med et godt navn? Så smid det da endelig i kommentar feltet. Altid fedt med input.

Klem Mamac

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maveupdate med chokerende (for mig) billeder