TIP! Perfekt løbetøj og skiundertøj 50% idag!

Status på søvn kursus `En søvnterrorist på retræte´

anna-sh

Shhhhh. Jeg skal sige jer noget meget vigtigt! Kan I huske at jeg for nyligt brugte 895kr hos Børnemanualen på at lære at putte mit barn? Nu er der gået 3 uger. Det står HER.

Og status er følgende:

Anna, aka søvnterroristen, er nu faldet i søvn i egen seng, HVER aften, 4 aftener i streg! Som i… vi indfanger børn, vi får børn i nattøj, vi får børstet bisser på børn (og bamser), vi læser godnathistorie i August seng, vi siger godnat til August, lægger Anna i hendes seng, og siger godnat.

NORMALT (som i de sidste 23 mdr, også kendt som hele Annas liv) er Anna begyndt at græde i det NANO sekund hun blev holdt henover Stokkesengen. HYSTERISK græde, og det kunne vare ved i flere timer.

I 4 dage nu. FIRE! Har jeg sat hende ned i sengen, givet hende en lille bog, 1400 sutter, og 8 bamser. Sagt godnat (ganske som jeg plejer)! Og så er jeg gået ud og har lukket døren. Alt imens jeg har holdt vejret, og tænkt `hun må ikke se jeg er usikker. hun må ikke se jeg er usikker. hun må ikke….´!

Så har jeg stået ude foran hendes dør og bare ventet på at gråden skulle komme. Første dag, stod jeg længe, og lyttede. Men der kom ikke en lyd. Ikke én!

Søndag skippede jeg hendes lur, det betød hun sov kl 19.15. Igår, mandag, sov hun 2 timers lur, og sov nat kl 21.00. Men fælles for det hele.

INGEN GRÅD!!!

Bastian og jeg er på halen! Vi er glade, men tør ikke håbe på for meget. TÆNK nu hvis det stopper imorgen.

Uanset, så har jeg NYDT de sidste 4 aftener. Gråd går lige i nerven på mig. Så at kunne undgå den, er guld værd! Iøvrigt vågner hun stadig ved midnat, og sover også stadig uroligt om natten. Men hun falder selv i søvn! Og det er FEDT! Med FEDT på.

Ville bare lige give en heads up og status.

p.s. sig ikke noget til nogen. Jeg er oprigtig bange for at jinxe det.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

5 kommentarer

 • Anette

  Hej og tak fordi du prøver dette af! Var selv meget fristet da jeg blev spammet med det for noget tid siden på fb😊 Tror du principperne vil virke hvis man har morsyge tvillinger på 26 mdr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Årh det var da så lidt! Jeg håber inderligt at det virker…. Og ja, jeg kan ikke se hvorfor det ikke skulle kunne. Vi kører det på to børn på én gang. Og de sover på samme værelse…. Eneste forskel fra dine, er at de ikke er lige gamle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Tak for svar – og ja når dine sover på samme værelse så minder situationen meget om vores. Kræver der meget planlægning/ændringer/tid? Og tusind tak for en skøn blog – det fik jeg vist ikke sagt i den første kommentar 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Hvor er du sød. Og tak for at læse med. Det er det HELE værd når der sidder nogen i den anden ende:-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Hov, og svaret… Nej det synes jeg ikke det gør. Det kræver mere discplin. Fra de voksnes side:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP! Perfekt løbetøj og skiundertøj 50% idag!