En moody dag. Og min græskarcarvingmødom.

Det blev et nej tak! Og en status på leverpostejslivet.

4e06fdfc-f2de-4ea5-92c0-03dc4f891ecc

Jeg sidder på PH café på Vesterbro. Lige imellem Hovedbanen og Kødbyen. Sidstnævnte har idag lagt lokaler til en fed fed workshop.

Klokken er 15.58.

Hvorfor jeg ikke står på børnehavens legeplads og spejder efter August? Fordi det gør min far idag. Ungernes morfar. Så jeg har grebet chancen, og en Chai Latte, og sat mig med min Surface på PH café. Der strømmer jazz ud af højtalerne. Jeg har lige lagt sidste hånd på et indlæg om et billigt og mega hyggeligt kalendergave koncept. Det udkommer i aften kl 20.

Og så fik jeg lyst til at give jer en tak. Og en update på mit leverpostejsliv, der minder om ALT andet end leverpostej.

Jeg elsker nemlig at jeg kan bruge min blog som sparring. Jeg er intet mindre end VILD med at I har tid, og lyst, til at kommentere på mine indlæg. Og hjælpe en kvinde i nød og i tvivl. SÅ TAK FOR DET! Altså. Bare tak!

Og nu taler jeg specifikt om dette indlæg. Man var jo ikke i tvivl. Jeg var ikke i tvivl. Og I har understreget det med fed sprittusch for mig. Bøjet det i pink neon.

Det bliver altså et nej tak herfra, til vuggestuepladsen. Vi har takket nej til den.

Hvor vemodigt og sært det end føles. Så bliver det et nej tak. Flødekind fortsætter altså hos den bedste dagpleje. Og så krydser vi fingre for at vi finder et hamrende godt sted hvor mine to kopier kan lege sammen hele dagen!

Status på hus? Det kommer højst sandsynligt online i denne uge, måske primo næste. Og jeg glæder mig. Tror jeg. Vi sælger igennem Home. Og jeg lover at smide et link herind når det er klar. Om I må dele det? JA FOR HELVEEDE!!! JA!

Status på job? Jeg er ved at lande med begge ben. Jeg har det hamrende godt. Jeg udnytter tiden MAKSIMALT og har gang i 2 MEGET spændende ting. De er ikke HELT klar til cyber endnu. Men håber snart at iallefald det ene bliver. For til dét, har jeg brug for jer.

Bliv ved med at kommentere. Bliv ved med at stille spørgsmål. Jeg svarer alle. Så hurtigt jeg evner. Det er det mindste jeg kan gøre, når I tager jeres tid på at skrive til mig.

Tak for at være til. Kliché I know. Men tak! Jeg mener det sgu!

Klem Christina

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

  • Mette

    Giver home også affiliate-link-penge?? 😂😂
    Det kunne godt blive en god forretning!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En moody dag. Og min græskarcarvingmødom.