Babyvenlig julekonfekt?

Mini fødselsdag og søvn status

Anna 9 mdr 2

Hende her fylder 9 mdr idag! Nu er det virkelig tæt på at hun har tilbragt mere tid udenfor mave, end inde i mave. Hold nu scheisse tiden går hurtigt. Om 2 måneder er jeg tilbage på job. Det er sgu ligefør hun snart flytter hjemmefra.

Og hvad så med den søvn dér?

Mange har spurgt. Mega tak for det. Det går godt! Vi putter hende stadig hver aften. I egen seng. Altså hendes. Hendes egen seng. Og er nu nede på at hun kun vågner 3-4 gange imellem 19-23. Når jeg smutter i seng. hapser jeg hende med. Og så har hun hele denne uge sovet (næsten) uafbrudt fra 23 til 7.30. Jeg er vitterligt som et nyt menneske. Tågen er lettet fra min hjerne. Og jeg kan faktisk tænke 2 sammenhængende tanker.

Hold nu magle jeg håber det er kommet for at blive.

Anna 9 mdr 3

Anna 9 mdr

Håber I får en FANTASTISK aften. Nyd hinanden. Spis lidt sushi og drik et glas kold hvidvin. En ordentlig virtuel krammer fra Mama C

5 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyvenlig julekonfekt?