Jeg savner leverpostejslivet

5 ugers kursus til at få barn (22 mdr) til at sove!

WP_20150408_15_18_41_ProMig: “Skaaat?!”

Bastian: “Ja?”

Mig: “Må jeg bruge 895 kroner på et kursus? De siger de kan lære os hvordan vi får Anna til at sove. I egen seng. Hele natten?”

Mig (igen): “Det koster normalt 1395,- men jeg får 500,- rabat fordi jeg har hørt et gratis podcast(!?!?)”

Mig (fortsætter salgstalen): “OOG de giver alle pengene retur hvis ikke det virker efter 5 uger!”

Bastian: “Hvis det giver os vores aftener tilbage. Og nætter. Så måtte du bruge hele vores opsparing!”

Så jeg bestilte for 10 dage siden det online kursus. Vi er nu 1 uge inde i forløbet. Vi er ikke gået igang med at ændre putterutine endnu. Men vi forbereder os, og vi har indført nogle smarte tricks herhjemme som, om ikke andet, giver nærhed med vores unger. Det jeg VILDT god kan lide ved konceptet er, at det IKKE handler om at lade baby græde. Men at man istedet forsøger at løse problemet ved at kigge på alt det omkringliggende, og ikke kun på selve putningen. Jeg tror sgu på det.

Jeg ville ønske jeg kunne fortælle jer ned i mindste detalje hvad vi gør og skal gøre. Men kan sgu ikke rigtig retfærdiggøre det overfor de to kvinder der har sat sig ned, og brugt krudt på at indspille podcasts og skrive materiale. Det er jo det de skal tjene deres penge på.

Og da vi kun er 1 uge inde i forløbet, kan jeg heller ikke fortælle jer om det virker. Endnu. Men det kan jeg om 4 uger.

Kryds fingre med os!

Og hey, det jeg KAN fortælle jer er, at stedet jeg tilfældigt faldt over på Facebook hedder Børnemanualen. I kan følge dem på Facebook HER og ellers se deres website HER. Og den der gratis podcast jeg faldt over, den kan I finde HER.

Jeg må hellere skynde mig at sige at jeg får hverken sponsorpenge, podcasts, eller vingummibamser for at skrive dette. Ja faktisk, så ved de to søde (går jeg ud fra de er, jeg kender dem ikke) kvinder bag, slet ikke at jeg laver dette indlæg.

Men nu har I fulgt så flittigt med i vores søvnudfordringer. Og jeg ved, at mange af jer har været søde at skrive til mig, at vi ikke er alene. Så jeg VED, at I er mange  der bag skærmene der deler vores oplevelse. Denne her er til jer!

Kæmpe klem fra en søvnmanglende mother(fucking)sej mor til alle jer andre MOTHER(fucking)seje mødre!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Tina M

  Glæder mig SÅ meget til at høre om det virker! Knæk og bræk, krydser alt jeg kan for jer :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Det var pudsigt. Da jeg læste hvor svært I havde ved at putte og få lov til at sove om natten ville jeg anbefale Børnemanualen, men fik bare aldrig skrevet 😕 Så fedt at det netop er det, du har fundet.
  Jeg har ikke selv prøvet det fuldt ud, men har set et af deres webinar om søvn, og synes det lød så fornuftigt. Så er spændt på hvad jeres resultat bliver 😀 Krydser fingrer for at det virker 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ej hvor pudsigt! Og jeg er helt enig. Synes også de har fat i nogle gode pointer! Så vi krydser fingre! Tak for at læse med:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg savner leverpostejslivet