Ønskeseddel 2 år -ønsker under 200kr

TIP! Perfekt løbetøj og skiundertøj 50% idag!

boozt-sport

affiliate

Ej okay, det er fanme svært at køre sparestilen, når sådan noget her sker.

Jeg står ved vores kogeø, og håber lidt at nogen kommer og lavede en lækker varm cafe latte til mig (vores nespresso maskine er steget helt af. ØV. Og jeg er hjemme på 2. dagen med sygt barn. ØV. Men hey igår var der to børn). Nede i sofaen sidder August altså under sin Peter Plys dyne, drikker te med honning, og ser den magiske skolebus(?).

Jeg skulle lige til at gå i krig med min to do liste. Da jeg scrollede igennem mit Facebook feed. Og faldt over et opslag med KARI TRAA sportstøj til 50% (find alle rabatterne HER). I kid you not når jeg siger at det BEDSTE (og mest holdbare) sportstøj jeg har, står der Kari Traa i nakken på. Den nordmand kan sgu et og andet.

Og nu ligger landet jo sådan, at jeg har i sinde at gennemføre Vasaloppet om små 13 dage. 90 km på ski (FUCK). Og jeg mangler faktisk en god hue, et par gode lange underbukser, og et par vanter.

Så når jeg har tippet jer, vil jeg fluks hoppe ind og blive rig på rabat.

 1. Hue til 139,5 (spar 139,5). Findes HER.
 2. Sportsokker, til 39,5 (spar (39,5). Findes HER.
 3. Lange underbukser, til 374,5 (spar 374,5). Findes HER.
 4. Ski undertrøje til 454,35 (spar 244,65). Findes HER.
 5. Halsedisse, til 74,5 (spar 74,5). Findes HER.
 6. Sportstaske -30L, til 249,5 (spar 249,5). Findes HER.
 7. Vindjakke til 449,5 (spar 449,5). Findes HER.

Håber det kunne bruges. Det er så meget lettere at få sig selv tilbage i løbeform, når man føler man er godt klædt på.

Hav en dejlig tirsdag. Nu vil jeg lave mig en kop kaffe. Nej jeg vil shoppe først. Så kaffe.

p.s. nogle få ting derinde er til 30%, bare man lige er opmærksom. Og så er der nyhederne, de er heller ikke på 50%. Men udover det, er der VIRKELIG mange gode tilbud. Jeg er bare bange for at det bliver revet væk. Så skynd jer hvis I mangler. Det har jeg tænkt mig at gøre.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Jane

  Tak for tippet 👍👍 sjovt som man altid mangler træningstøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHA Ja ikk´? Sådan følte jeg det os, da jeg fandt udsalget…:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskeseddel 2 år -ønsker under 200kr