Det er slut med mine børn på SoMe

Mine Black Friday kup til hunden


Tålmodigt har jeg ventet på Black Friday så jeg kunne opgradere vores udstyr til Comet. Indtil nu har han haft en lånesele på til at vokse i, og intet dækken. Og han er en korthårshund uden underuld, så vinterturene kan godt gå hen og blive lidt for kolde for ham uden et dækken. Ergo har han fået en major upgrade og jeg håber inderligt det passer ham…. og at jeg snart bliver klar til at løbe igen, for d. 22.12 bliver Comet 1 år gammel. Og så må man så småt begynde at bruge ham til trailløb som er det jeg oprindeligt (også valgte racen ud fra).

Canicross løbesele og bælte fra outnorth.

Til 509,- og 247,- med en Black Friday rabat på 25%.

 

Ny lækker sele fra Dog Copenhagen fundet hos Cotonshop.

Til 314,- og 207,-. Black Friday rabat var 20%.


Super lækkert vinterdækken fra Hurrta, fundet hos Hooked4pets.

Til 463,-. Black Friday rabat var 20%.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er slut med mine børn på SoMe