Organdonation -ægte fortællinger del 2

Det er slut med mine børn på SoMe

Mine børn har længe været en naturlig del af mine SoMe kanaler. Men i takt med at de bliver større. At de begynder at google sig selv i skolen og at den bette konsekvent beder om helst ikke at få taget billeder (som jeg selvfølgelig respekterer, de gange hun siger det), har jeg taget en beslutning.

Det er slut med mine børn på de Sociale Medier.

Jeg kommer nok til at filme en arm, eller en ryg. Men genkendelige ansigter er det slut med. Det håber jeg I forstår og er ok med. Jeg kan bare mærke at det føles mest rigtigt for mig at gøre det på den måde. Hvad de så beslutter sig for at gøre når de selv en dag får telefoner og instagram (eller hvad det hedder til den tid), ja, det er op til dem. Men så må det være op til dem, til den tid.

Jeg har heldigvis en ret god mavefornemmelse allerede nu, for tidligt lavede jeg et regelsæt om HVAD jeg ville dele af dem, dvs. ingen sovende børn, ingen nøgne børn, ingen pinlige børn, etc. Den skarpe seer på Instagram vil også have opdaget (måske) at jeg den seneste tid har skruet gevaldigt ned for dem.

Og fra nu af, er det så helt slut.

Men hvorfor så råbe op om det? Og ikke bare gøre det? Tjo, jeg kan godt lide klar tale. Og så synes jeg faktisk det er en ret spændende (og meget relevant) diskussion, så jeg er mega lydhør overfor tanker. Hvad andre gør, skal alle andre have lov til. Jeg har både veninder der gør det ene og det andet, og det hele er helt iorden. Jeg ved at både Mette Marie og Tina ret tidligt meldte det ud at deres børn ikke skulle være en del af SoMe. Jeg selv kom lidt senere med på den vogn. Men så har jeg os de sødeste veninder (og bedste mødre) som har børn på hele deres IG. Og det hele er HELT ok. I bund og grund handler det vel om, at man SELV skal kunne være i egen beslutning. Og nu nåede jeg altså dertil hvor det her føles som det rigtige at gøre.

Det var bare det jeg ville sige. Hvis du har lyst til at smide en kommentar eller deltage i den spændende debat, så gør endelig det.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Organdonation -ægte fortællinger del 2