BLACK FRIDAY! -Din komplette shoppe guide

Se mine Black Friday kup

bf deals

Så har jeg shoppet imens Anna Bandana sov sin skønhedssøvn! Udfra denne fine liste jeg bryggede igår.

Der er blevet lidt til ungerne, en vinterjakke (finally) til mig og lidt til gaver:

Overtræksbukser til August. Når man stadig tisser lidt igennem, er det sgu da træls hvis det går udover flyverdragten og man så er færdig med legeplads for den dag.
Snö, for 299 (sat ned fra 599) købt hér

Dukkehus til min niece Freja. Min bror er ferm med træ og ønsker sig, på sin datters vegne, et ultra lækkert trædukkehus. Freja? Hun ønsker sig bare et dukkehus og hun kommer til at elske det hér. Mig? Jeg er hendes Gudmor og faster, jeg må godt. Og hey, havde jeg haft hendes alder. Havde jeg sovet med det om natten.
Fundet for 269 (sat ned fra 599) købt hér

Mini stempel med julemotiv. Som jeg faktisk ikke tror man kan leve uden… Fundet for 3,95 stk købt her

Mini stempel med dyremotiv. Ditto! Fundet (igen) for 3,95 stk købt her

Puslespil Årstidernes. August er en haj til at lægge puslespil. Så dette er til ham. Måske det kommer med nissen? Måske det bliver en ekstra lielle julegave. Ved sidne af den Rasmus Klump Fatboy-ish jeg har købt i Netto for 200 kr for flere måneder siden. Puslespillet er fundet for 65,95 (sat ned fra 109,95) købt hér

Vilac Metalxylofon. Til Anna. Kommer jeg til at fortyde det? Givetvis! Men den var billig og vi har aldrig ejet en før.
Fundet for 139,95 (sat ned fra 199,95) købt hér

Ferm Living lampe, My Deer. Jeg har flirtet med denne lampe siden August var spæd. Men har altid være for nærrig. Selvom det stadig er dyrt, så føler jeg alligevel lidt at jeg har sparet. Og så FIK jeg den! Åh det bliver så fint på børneværelset.
Fundet for 399,95 (sat ned fra 499,95) købt hér

Svea –Miss Smith Jacket. Jeg har indtil nu klaret mig med en gammel sag og uldent undertøj. Så selvom jeg synes det er evigt svært at købe jakker online. De størrelser kan jo være noget så drilske. Så gjorde jeg det. Og hvad hjælper det at de er så søde at skrive at modellen er 176cm høj og iført en small.!?!? Hvad gør det mig til? En lille tyk lort på 1.70 der skal have en medium? Anyhow. I blame it on the tits. Bestilt er den. I Medium. Dutter den ikke, så ryger den jo bare retur.
Fundet for
2236 (sat ned fra 2795) købt hér

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY! -Din komplette shoppe guide