Hvorfor blogge? Og min holdning til reklamer

BLACK FRIDAY! -Din komplette shoppe guide

Collage 12Milde himmel der er gode tilbud at hente idag!!! Lav en kop kaffe. Grib dit dankort. Hav ønskesedlerne klar. Find et roligt sted. Og SHOP AMOK! Jeg har lavet en inspirationsliste med rabatter. Og så vil jeg huske at sige at linksne kan indeholde affiliates. Så har vi dét på plads. Men det ændrer jo ikke ved de sygt gode rabatter. Og gør iøvrigt ingen forskel for læseren.

For 9 år siden oplevede jeg min første Black Friday. Det var I New York. I et KÆMPE outlet. Og det var CRAZYYYYYY! Aldrig har jeg shoppet så meget, for så lidt. Helt seriøst. Folk stod i KØ til butikkerne. Nogle steder var der ovenikøbet sat hegn op. I ved det der fra forlystelsesparker og lufthavne, som man ALTID står og piller ved. Og nogen gange siger det SVUUUUSJ. SMÅKAGE. Og ham der piller i den anden ende, får én over nallerne Jeg fandt lige lidt dokumenation frem. Jaja, Gucci havde selvfølgeligt luksusversionen af det der hegn. Ser jeg nu. IMG_0161

Nu er Black Friday kommet til Danmark. WIHUU! Så jeg tænker at min fredag skal gå med at gennemtrawle nettet for gode tilbud. Satser stærkt på at klare en del af julegaveindkøbene i samme ombæring. For at gøre det lidt nemmere har jeg forberedt mig, og det skal jeg selvfølgelig dele med jer.

Ved I iøvrigt hvorfor det hedder Black Friday?
Svaret er såre simpelt. Samtlige forretninger har sorte tal på bundlinien ved midnat.

TATAAAAAAAAAAAAAA. Happy SHOPPING!

Til Børnene (Baby, børn, tøj, værelse, legetøj, etc.)


Til mor (og far og børn). Primært tøj og accessories og lidt skønhed

  • Zalando: Op til 50% på 70.000 varer
  • Stylepit: Op til 70% rabat
  • Nelly.com: 20% på ALT og nyt tilbud hver time i 12 timer fra 11.00 til 23.00
  • Boozt: Op til 50% rabat
  • Ezzence (skønhed): Op til 45% rabat


Til Boligen

Er spændt på hvad I finder. Og hvad jeg selv finder. Ikke mindst. God shopping. God fredag og god røv.

Mama C der savner sin gode røv, der er forsvundet ned i knæhasehøjde, men alligevel påtænker en god fredag. Mama C altså. Ikke røven. Eller også røven. Hvis den da kan høre mig. #stopmig

p.s. husk at jeg bare er formidler, så der kan være taftesejl og andet inkorrekt. Så har I nogen indvendinger. Tag den med shoppen selv. Allrighty?

2 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor blogge? Og min holdning til reklamer