Video: "Sådan maler du din barnevogn"

Manglende mod, Fotoshoot og Grødis

grødisSend mig mod.NU!

Jeg har 39 dage tilbage af min barsel. YAAAIIKS! Jeg aner ikke mine levende råd. Om jeg skal grine eller græde. Jeg savner på forhånd Anna. Hun skal i institution. Og undvære mig! (Eller mig hende..)

For at twiste situationen yderligere, har vi fået sat os selv i den situation at jeg starter på job. Bastian fortsætter sit. August går i børnehave. Men vi har (for nu) intet sted at anbringe Anna?!? Ventelisten føles som flere kilometer. Og den private dagplejer (der ligger skråt overfor den ønskede vugger) er os i mangel på pladser. Til os. For silvans! Nå. Men altså, hvis alt går vel, får fisen plads d. 1 april. I den private. Så inkl. lidt ferie, et par helligdage, et skudår og en påske. Er vi nede på 15 hverdage hvor Anna skal være alene hjemme.

NO PROBLEM! Eller jow. Ret meget problem.

For ikke nok med at jeg skal tilbage i trædemøllen d. 15. Så rejser jeg guhjælpemig til Toronto i en uge d. 22 februar. DÅMT planlagt. Så ikke engang hjemmearbejdsdage er en option…

Så! Send mig lidt karma og en babysitter. Så er Honning Krukkerne dig EVIGT taknemmelig.

Jeg glæder mig iøvrigt til lørdag. Som et lille barn glæder sig til fredagsslik. Vi får ingen ringere end Frederikke Brostrup på visit. Hun skal forevige de glade Honning Krukker på sit spejlrefleks. Jeg håber og ber til at alle ter sig godt. Og at jeg får et par i kassen jeg kan bruge hér på bloggen. Vil så gerne have et billede i min header. Uanset, så LOVER jeg at I nok skal få et sneak peak på resultatet.

Og så vil jeg bare gerne lige sige at jeg ikke er typen der tænker to gange før jeg tager action. Så på søndag sætter Skodaen kurs mod Det kolde Gys på Amager til en omgang (SERIØS) vinterbadning. Som min veninde der har inviteret (eller jeg inviterede mig selv med på hendes ta´ en ven med dag), sagde:

“UUUh jeg håber der er grødis. Det gør det hele meget mere autentisk”.

Og koldt! Tænkte jeg…. Billeder får I ikke. Måske udefra. Men tror man er nøgen derinde. Så! Hvis min chef eller andre professionelle hoveder i mit netværk læser dette. OG har planer om at deltage på søndag. PLEASE DON`T! Det ville simpelthen være for akavet. Eller prøv i det mindste at undgå formiddagen, eller giv en heads up så jeg kan. Ej, men helt alvorligt. Der må da være nogen der har prøvet den pinlige situation?

Hav en dejlig torsdag. Jeg skal på visit hos meget højgravid veninde her til formiddag. Må hellere tage kage med. Og i aften har jeg fået udgangstilladelse og skal et smut hjem til min sister from another mister.

Kys, klem og klap i måsen!

Mama C

p.s. husk at I kan følge mig på diverse medier:-)

Instagram

Facebook

Bloglovin
(så får du besked direkte i mail når jeg har griflet nyt)

 

4 kommentarer

 • Charlotte

  Smuks – selvom det ser sort ud nu og virker helt uoverskueligt, så har maaaange års erfaring, lært mig, at det hele løser sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   Det tænker jeg os:-). Jeg er heldigvis født til altid at tage sådan noget med ro og is i maven. Somehow flasker ting sig altid:-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dia

  Åh søde Christina! Hvis ikke jeg var flyttet midlertidigt til den der udkant, så ville jeg hjertens gerne have tilbudt mig som babysitter for nuttede Anna Bandana. Jeg har endda en helt fantastisk legekammerat til hende, jeg nok ikke kan undgå at medbringe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   Årh det havde da ellers været brand hyggeligt! Og AA ville have haft en fest:-). Den private dagplejer sagde igår at hun måske kan have overbelægning i 2 mdr. Så det sætter vi vores penge på:-).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: "Sådan maler du din barnevogn"