You-tube, pusselanker, rødvin og babysvøm

Må drenge gå i kjole? Sushi, wordfeud og karbad

vores børn2

Ja gu må de da så! Jeg mener hvorfor ikke? Det er vel bare noget stof og det er sgi da ikke meget anderledes end at piger går i bukser? Vel? Jeg har givet min mening til kende i det nyeste Vores Børn som ramte butikkerne igår. Temaet handler om køn og hedder: “Rigtige drenge går også i kjole”. Jeg synes det er topfedt at bladet åbner ballet og byder op til dans. Ærligt? Så har jeg vitterligt aldrig skænket det en tanke. Hvis August vil ha tylskørt på, så skal han da ha´ tylskørt på. Og Anna har haft kjole på 2 gange i sit liv, mest fordi det er så pisse upraktisk når man kravler eller bare generelt er tumling. Så da dialogen om et interview startede, var jeg ikke sen til at sige ja. Alligevel vågnede jeg, morgenen op til interviewet, med en klump i halsen. Bare det nu ikke ville komme til at ramme August, de ville jo sende en fotograf ud for at tage billeder af ham i kjole. Og det skulle da ikke gå ud over ham at jeg har nogle principper som jeg godt vil stå inde for. Men journalisten var super sød og sagde Du er jo bare svaret på den moderne mor”. Ja jeg er sgu! Og da fotografen ringede havde vi os en god snak og jeg insisterede på at hun kun tog de billeder af August som han selv havde lyst til. Og på dagen? Tjo, der var det ikke lige kjole han gad at have på. Alt i faser. Tænker jeg. Lige for tiden er det dinosaurer der ligger øverst på hitlisten, imorgen er det måske hårbøjler. Og kommer han og spørger om han må få en kjole på i børner? Vil mit svar være JA. Uden tvivl.

Hvad med jer? Må jeres drengebørn gå i kjole?

Og så er jeg alene i aften. Hooorraaaaay. Altså jeg elsker at være med min familie og i aften var slet ikke planlagt. Men i sidste uge spurgte farfar og bedstemor om ikke de måtte have begge ungerne til en overnatning. OOWWH, JOW DA! Bastian havde allerede en aftale. Så min fredag gik fra at være alenemor til to, til at være bare mig. Og jeg elsker nu altså os bare at være mig. I starten var jeg fast besluttet på at jeg sku ud og drikke cocktails. Men magtede ikke tømmermændende imorgen. Istedet har jeg booket tid hos min kosmetolog og planlægger at hive noget sushi og lidt asti med hjem til en god film i sofaneseren. Eller måske et karbad? Eller lægge neglelak? Eller fyrrer helt op for Backstreet Boys og løbe nøgen rundt i huset (det sidste er der så ikke noget nyt i, normalt løber jeg bare rundt efter et barn der skal have børstet tænder)? Måske jeg skal spille wordfeud med min svigermor? Måske jeg skal blogge lidt? Måske jeg bare skal lidt af det hele.

Men jeg skal HELT sikkert sove længe imorgen. Lige indtil jeg vågner. AF MIG FUCKING SELV!!!!!!! Gad vidst om min krop stadig kan finde ud ad den slags. Jeg bliver helt i tvivl. Sku man sætte et vækkeur? Just in case? NJAAARH dårlig plan.

Det skal nok blive en god aften. Og weekend. Håber jeres bliver ligeså, om den så skal tilbringes på Tinder, i sofaen, arm i arm med en baby eller på en troppeø i Stillehavet.

Og fortæl mig så lige, hvad er jeres holdning til drenge i kjole???

Klem Mama C

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

18 kommentarer

 • Det må de gerne, har fx også lige puttet neglelak på ungerne og selvfølgelig også min dreng. Min søn har aldrig rigtig vist interesser for kjoler – men han må gerne gå i kjoler, blive sminket og lege med dukker fuldstændig ligesom mine piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jeg elsker det! Tak for kommentar. Og ja selvfølgelig må de det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinePJ

  Min yngste søn er knap 4 mdr, og da jeg skulle købe bånd til hans dåbskjole, sagde den søde 70+ dame i butikken “nååh så skal du rigtig prøve at have kjole på, men kun denne ene gang!” Jeg kunne mærke det helt gibbede i mig, for det er da langt fra sikkert det er sidste gang han skal i kjole. Det er da helt op til han selv, og jeg har intet imod det. Kald mig bare moderne mor, hehe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   WHUT??? Men det kommer jo faktisk slet ikke bag på mig. Det er så gammeldags en tankegang. Så velkommen i klubben som moderne mor! Her er pisse hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Min søn må også til en hver tid selv vælge om han vil have kjole eller nederdel på for den sags skyld 🙂 og lege med dukker og hvad end han har lyst til. Ingen begrænsninger her 🙂 tak for et godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   YAY!! Fedt:-). Så dejligt at høre og selv tak for at læse med og kommentere. Det betyder alverden:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I min søns 0. klasse er der er en dreng der elsker kjoler og ofte har det på. Jeg syntes det er så befriende at se hvor naturligt det falder ham og alle børnene i klassen, det er ikke noget “særligt” i børnenes øjne det er bare sådan han er… ville sådan ønske at børn kunne få lov at blive ved at se sådan på dem der skiller sig lidt ud fra hvad vi betragter som “normalt” men det skal nogle større børn/voksne nok få forpurret med tiden…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Åh hvor befriende. Gid det aldrig måtte blive forpurret. Gid vi alle kunne være openminded hele livet. Det er så dejligt ukompliceret og ja, befriende. Tusind tak for kommentar:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K

  Seføli må drengene få kjole på, hvis de har lyst til det! Vi har bare ikke nogle kjoler… Kun i mor-størrelse!
  Faktisk havde jeg overvejet at købe kjoler til den mindste, og give ham dem på, når jeg nu ikke har fået nogle piger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Hahaha genialt. Jeg har skam allerede købt en kjole til August da vi var i Spanien. hvorfor kun til Anna? Han syntes de var topfede:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hacke

  JA! Selvfølgelig må de det! Min søn, Augustus på 3,5 år var til fastelavn klædt ud som mariehøne… Alle hans børnehave-venner var Spiderman og sådan nogle “drenge-ting”, men Augustus valgte selv at han ville være mariehøne… Den var våde rød og havde følehorn, og så er mariehøner jo søde ligesom mig, var begyndelsen… Overvejede ikke et splitsekund at han da skulle have mariehønekjolrkostumet på. Havde han valgt Elsa eller prinsesse-et-eller-andet havde han været hende bum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅH GUD ALTSÅ HVOR SØDT:-) Men JA FOR FAEN. Og enig. Men den havde du nok luret:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig må de det:) Et år til jul gav jeg to af mine småbrødre hjemmesyede tylskørter – det var (efter opvisningen i bar røv og skørt at bedømme) de bedste gaver:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHAHAHAHA Jeg har det fedeste billede af August i tylskørt, bar røv og Michael Jackson hat. KÆFT han er cute. Dér var han 2. Jeg overvejede at smide det på som billede til indlægget. Det ville med garanti skaffe kliks. Som i jeg overvejede i 1 sekund. For nok er det uber cute. Men det er sgu for privat:-). P.s. kan man bestille sådan nogle hos dig? Tylskørter altså.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thummes

  Vi har oplevet flere gange at Frederik har valset rundt i kjole nede i vuggeren når vi kom og hentede ham. Han syntes det var en fest og fred da være med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   SÅDAN!!!!!! Vi kunne ikke være mere enige!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jep ☺️ Vores Frederik har ofte rødt tylskørt på hjemme hos farmor og farfar, det er en del af udklædningskassen, som kusine Klara har tilføjet. Så løber de rundt i huset og hygger – ofte med Klara på løbemotorcykel og Frederik med barnevognen i træ – så skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jaaaa hvor fedt, det er fuldstændig som at høre når August leger med veninderne:-).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You-tube, pusselanker, rødvin og babysvøm