Sådan!!! -fik vi baby Anna til at sove og erfaring med MK olieindtag

Mode er ikke min stærke side! FUCK!

nørd

Fuck fuck fuck fuck fuck fuck. Man må ikke bande.

FUCK!

-Med FUCK på.

Jeg skal til fest! Det er ikke det der er fuck. Godt nok har jeg ikke rørt alkohol (i større mængder) siden ruder konge var knægt.

Men jeg skal til kæmpe bloggerfest. Med 200+ piv seje bloggere. Majoriteten er Fashion bloggere. De er i deres bedste 20´ere. Med faste babser. Baller der sidder hvor de skal og ender i kilometerlange stænger. De rocker poseringen på pressevæggen som Jøderne rocker synagogen. Og så har de max styr på trenden.

FUCK! Dét er FUCK FUCK FUCK!

Jeg aner da vitterligt ikke om jeg skal grine eller græde. Eller hvor jeg kan gemme mig. Jeg er beyond 20. Ikke at 30 er forkert (overhovedet ikke), men det er ikke 20. Og med 2 børn, er de faste boobs skiftet ud med slatne nylonstrømper med en femmer i. Ballerne er tættere på knæhaserne end ryggen. Tilgengæld er mine ben ultrakorte. Hvilket kun er en fordel, da røven så ikke er alt for langt fra oprindelsesstedet. Jeg tager i snit 20 selfies før jeg er tilfreds med bare ét, som efterfølgende bliver filtreret til ugenkendelighed. Og moden? CLUELESS!

Det er lissom dét vi har at arbejde med. Så for at undgå at falde totalt igennem, har jeg taget feje tricks i brug. Idag har jeg fået lavet mine vipper. LANGE! Jeg har bestilt fine smykker fra Jewelry By Annemette Djernæs, på onsdag skal jeg sprøjtemales og så er der en kjole på vej med posten fra Zalando.

Hvis alt glipper. Finder I mig i baren med en drink i hver hånd.

Men hold nu fest jeg glæder mig! Jeg skal danse hele natten. Jeg skal drikke alkohol og tale med en masse jeg ikke kender. Og så skal jeg til afterparty på ZEN! Og jeg skal være ligeglad med hængerøve og patter. Så længe jeg kan holde mig vågen.

Nu vil jeg se Indiana Jones og spise rosiner (vi er løbet tør for slik).

Kæmpe klem Mama C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan!!! -fik vi baby Anna til at sove og erfaring med MK olieindtag