Har du 30 sekunder til et kompliment?

Lad os lige tale lidt om pinlige fastelavnsminder…

fastelavn-mig

affiliate

Der var fastelavn i vuggestuen. Det er 3 år siden i disse dage. Det var August´s første fastelavn med tønde und alles. Forældre måtte gerne komme med.

HVIS DE VAR UDKLÆDT!

No problem. Tænkte moren, lad os kalde hende Bridget. Som helt sikkert har lagt sin først kævle i “ej hvor er du bare mega pinlig mor” kakkelovnen. Anywho. Bridget iklædte sønnike Woody (red. fra Toy Story) kostume. Ej det er løgn. Hun proppede modstræbende sønnike i det søde (og dyre) æbleoutfit fra BR, og hev selv en vaskeægte tyroler kjole på. Og tog et virkelig dårligt blitzbefængt billede. BOOOYAH!

Så fik hun medlidenhed, tog æblet af sønnike, gav ham body og strømpebukser (WOODY) på. Godt trick hvis barnet ikke vil klædes ud. Barnet VED ikke at barnet er klædt ud. MUAHAHA #ondemorIknow.

fastelavn-august

Således troppede Bridget og sønnike udklædte op i vuggeren.

ALT VAR GODT!

Sønnike gav pap tønden (og pædagogen) et par på tasken. Ellevild over konceptet (sønnike. Ikke pædagog). I vuggestuen står man ikke i kø. Der arbejdes ud fra konceptet `hvem har lyst? Igen. Og igen.´ Og så er der alle de andre Peter plysser, drager, og fisk, der siddder med åbne munde (og polypper) og kigger på.

Der var rosiner. Og popcorn. Og de v0ksne blev smidt ud.

ALT VAR GODT!

Bridget kørte på job. Strategisk nok havde hun dagen forinden sørget for skiftetøj i kælderen. I hendes dertilindrettede aflåste skab. Godt tænkt, Bridget.

Hun parkerede bilen i kælderen under trædemøllen. Greb tasken. Låste. Og gik ud i omklædningsrummet. Satte tasken fra sig på bænken. Famlede i lommen efter nøgle. Famlede i den anden lomme. Ingen nøgle. Nårh, den ligger jo i tasken. Sammen med adgangskortet.

Ingen adgangskort. Ingen nøgle.

Tasken blev tømt udover hele det kolde flisebelagte gulv.

ABSOLUT INGEN ADGANGSKORT. ELLER NØGLE.

Panikken bredte sig. Bridget kiggede sig i spejlet og så ingen forretningskvinde. Heller ingen mor. Hun så en komplet udstyret Heidi, just hevet ud af Tyrol. Iført Lyserød kjole, med forklæde, tylskørt, fletninger, og røde kinder!

FUCK! 

Fuck fuck fuck fuck fuck.

Hun kiggede på uret. 20 min. Og hun havde forecast møde med samtlige chefer.

FUUUUUUUCK!

Hun bed tænderne og skammen i sig. Pakkede nellikkerne tilbage i tasken. Greb den, og tog elevetoren op over jorden. Dørene åbnede. Og hun trådte direkte ud i receptionen, og det åbne kontorlandskab.

Således tilbragte Bridget resten af dagen på hovedkontoret i Microsoft.

Behøver jeg sige (hvis vi nu legede med tanken om at jeg var Bridget) (Men det var jeg jo ikke), at det var, til dato, det mest pinlige, dog underholdende forecast møde. EVEEEER!

Og er jeg iøvrigt den eneste der får akut hovedpine af at se på sådan én her. Jeg ved jo godt det er fake. Men alligevel. Speaking of fastelavn.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

6 kommentarer

 • Nana

  Jeg elsker denne historie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHA det gør mine tidligere kolleger osse….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Fik aldrig skrevet til dig imorges.
  Men TAK for det meste morgen grin nogensinde😊 Gjorde starten af dagen meget bedre!❤
  Du er fantastisk og Fuck det sejt du bare gik til mødet alligevel. Tak for dig og din skønne blog og snap. Du altid så dejlig positiv!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHAHA SELV TAK:-). Og det var så lidt. Er vild med at I kan lide at følge med. Jeg har en fest. Især med snapchat:-). God aften. KLEM

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Hvor er det sjovt! bravo at du klædte dig ud for at være med i vuggestuen, det er så sejt!
  Og endnu mere bravo at du tog til møde i MS iført det outfit. Min mand arbejder er lige startet der og mit indtryk er at folks påklædning normalt er ret så strømlinet…
  Men så igen, hvis de kender dig, så er de nok ikke blevet vildt overraskede over at du godt tør skille dig lidt ud. Stor respekt herfra❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHA Ja det var sgu lidt sjovt… Især nu. Hvor det er overstået..:-). Og fedt din mand er startet der. Det er en FED arbejdsplads. Hvad sidder han med? Hvis du vil nævne det her?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du 30 sekunder til et kompliment?