Charmetrolden er vokset og familien er blevet en elefant rigere

Drømmer mig lidt væk

IMG_3547

Kigger ud af vinduet. Regn. Gråvejr. Dansk sommer når det er bedst. Kigger ned på min pc og ser dette MUMS lækre billede. For ikke at tale om dét af vores helt egen vandhund fra sin sidste sommerferie i Cannes.

Malaga Citiscape - Day 2

Dér, lige dér. Er den lille familie Honning Krukke om et par måneder. Malaga it is! Vi skal nemlig til bryllup. Min kusine skal giftes, og da hun er halv spansk. Og i øvrigt har forelsket sig i en skøn spanier. Så skal det da foregå på Costa del Sol. YeHA jeg glæder mig. Har en idé om at spaniere er absurd gode til at feste. Gerne i flere dage. Og det tog ikke mange sekunder og lækre billeder af tapas og godt vejr at overtale Bastian til at ferien skulle lægges i forlængelse. Så 12 dage bliver det til. De fleste af de 12 dage INDEN bryllup. Akkurat nok til at få grillet blæverlårene til en kulør der er passende en kort sommerkjole. Speaking of which. Jeg er i kjoleunderskud! Vi går en bryllupssæson i møde, med ikke mindre end 3 bryllupper. Men ingen kjole. Og nej skat, jeg kan ikke bruge én af de 20 fra skabet. Sådan er det bare:-).

Håber I nyder søndagen, nu er solen tittet frem i Brønshøj. Så jeg vil løbe ud på terrassen og sidde i de 5 min den er der, og begge unger i øvrigt sover.

Happy mothers day til alle jer skønne mødre derude. Ikke mindst min egen! Den bedste af slagsen<3

//C

Følg og få updates på Karmamilli.dk på:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charmetrolden er vokset og familien er blevet en elefant rigere