En video af den malede barnevogn. Bedøm selv!

Hvem er jeg? #2

Tjaaaa....

I made this!

…altid går ind og snuser til mine børn når de sover.

…elsker gamle danske film. Vi taler “Kampen om den røde ko” og “Støv på hjernen”.

…har set samtlige (stortset) sæsoner af Paradise Hotel. Nu er jeg så endelig voksen nok til at turde sige det højt. Og ikke være flov.

…ikke kan lide is (wierd, I know). Regnbue is er en undtagelse. Og Choko/Marcipan fra Carte D´Or. Men al andet is siger mig ikke så meget. Så vil jeg hellere kværne en plade Marabou med rosiner og nødder.

…har været medlem af et A Capella pigeband, som Alt. Jeg kan synge seriøst dybt.

…hader regnvejr. Som i VIRKELIG meget. Især hvis jeg lige har glattet hår. FRIIIIZ og så er der dømt afrokrøl. Det er jeg sgu bare ikke brun nok til at kunne bære med stil.

…siger undskyld til en snegl, hvis jeg kommer til at træde den ihjel. Like it cares by then…

…på ingen måde bryder mig om at røre ved mel eller vat. AD! Det er 100% sammenligneligt med negle på en tavle. Faktisk værre. Når jeg bager, bruger jeg altid en ske. Og vat? Bruger jeg bare aldrig.

…sorterer min søns Disneykort fra Meny. Og sætter dem iorden i bogen. Imens han sover. Og klokken er 23.30. Dét er måske lidt sært. Til de nysgerrige kan jeg fortælle at jeg nu kun mangler godt 1/3. Til gengæld har jeg en seriøs stor stak byttere. Overvejer at stille mig foran den lokale folker og passe unge damer op. Ku´ jo være jeg havde nogen de ku´ bruge, og vice versa.

Have a freaking fucking nice day:-) Nu skinner solen jo os! YAY!

Klem Mama C

 

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • Ha ha, selvon jeg ikke kender dig for andet end bloggen, er der ikke noget der overrasker. Måske kun det med pigebandet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Hahaha så må jeg jo hellere gøre mig endnu mere umage med næste `Jeg er typen..´ Og MEGA tak for at læse med:-). Klem herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er stadig sjovt, selvom det ikke overrasker helt vildt 😉 det er en fornøjelse at læse med, og håber du kan lide at jeg kommenterer så tit, og ikke tænker at jeg stalker :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Haha Det var godt:-). ELSKER du læser med. Så bliv endelig ved. Og kommentarerne. Dem må du heller ikke stoppe med. Bliver sindssygt glad når jeg mærker at der er nogen i den anden ende. Så hvis det er sådan man stalker. Så er det da mega hyggeligt:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En video af den malede barnevogn. Bedøm selv!