Manglende mod, Fotoshoot og Grødis

Hvem er jeg? #4

mig6

Jeg syns selv det er mega sjaaw at læse andre bloggeres “om mig” indlæg. Altså ikke om mig. mig. Men om dem. EGÅR! Jeg laver løbende mentale noter. Når jeg er i bad, når jeg laver mad, når jeg cykler. Hele tiden. Men da min ammehjerne ikke kan lagre for meget af gangen, finder jeg jævnligt (småfNisende) min lille notesbog frem og grifler ned. Når der er nok. Griflerier. Så bliver de tryllet om til et “hvem er jeg” indlæg. Hér numero 4 i føljetonen. Kan med fordel læses hvis man skal ud og gøre gaderne usikre i aften. Især #1.

#1 For tiden er dette min happy moodmaker. En sang jeg bliver glad i låget af. Intet mindre end perfekt til at sparke en god aften igang. Det er bedst hvis man har set videoen først. Det gør den ekstra fed. I kan jo passende lade den køre i baggrunden imens I læser videre. Iøvrigt savner jeg MTV tiderne og dengang man kendte alle musikvideoer til hudløshed.

#2 Jeg er blevet en Belieber. Åbenbart. Især hans “Sorry”. Han kan sguda et og andet. Hørte lige i Godmorgen Danmark at 19 (NITTEN) af hans sange på seneste album ligger i top 100 (eller sådan noget) på én gang. DAMN, det er vildt! -musikvideoen til dén er iøvrigt også åndssvagt fed.

#3 Jeg vasker hår 2 (max 3) gange om ugen. Resten af dagene bruger jeg badehætte. I badet for dén da. Ikke på arbejde. Væææl! Hvis ikke jeg gør det. Laver mit hår den vildeste afrostil, med krus på den ikke fede måde.

#4 Jeg kan virkelig blive sur. Faktisk kan jeg blive lige så sur som jeg normalt er åndssvagt glad. (Bastian kan bekræfte). Når jeg så er sådan RIGTIG gal. Så hænder det at jeg smadrer et eller andet. Der er (mindst) røget en iPad, et par krus og en sort bakke, på den konto. Til mit forsvar så når jeg altid at tænke på hvad jeg egentligt godt vil af med (iPaden var meget gammel).

#5 Når jeg bestiller McD mad. Bestiller jeg Happy meal. OG putter pomfritter ind i burgeren. #jegkandaikkeværedeneneste?

Må I da allesammen få en fabelagtig fredag. Nyde livet og hinanden. Byg en snemand eller lav en engel. Og se da lige Downtown videoen igen. MÅ lære dansemovet på 3.58 min. Griner højt hver gang jeg ser det… De ben altså!

Klem fra Mama C

p.s. husk at I kan følge mig på diverse medier:-)

Instagram

Facebook

Bloglovin
(så får du besked direkte i mail når jeg har griflet nyt)

 

4 kommentarer

 • Anna

  Godt indslag christina men nu er jeg jo familiens belieber og der er altså kun 18 sange LOL no hate✌️✌️✌️✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   HAHAHAHA I blame it on the Godmorgen Danmark:-). Don´t worry sødeste smukkeste Anna. Jeg, ikke engang, går dig til sokkeholderne. ENDNU;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så helt og aldeles enig med dig i nummer #2. Jeg er også blevet fan. Den er så melodisk og særdeles dansabel den sang.

  Han har jo omvendt hele ‘mor over 30’-segmentet med det nummer. Og vist også en god del af fædrene. Good for him!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   Ja ikk!?! OG TAK for at jeg ikke er den eneste 30+ der tør stå frem!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manglende mod, Fotoshoot og Grødis