En raket i røven og nyt til soveværelset

Hvem er jeg? #1

 

Rasta Mama

Rasta Mama

Lidt fun facts om mig, på sådan en høj hellig eller langt fra, Tirsdag…

 • Jeg er en sucker for billigt slik. Jeg vil altså allerhelst have de billige flødeboller fra Netto, fremfor de dyre fra Irma. Og skal man VIRKELIG kræse om mig, skal man købe en pose Haribo mini slik. Det er spot on mig!
YES den er GOD nok.. 5 that is!

YES den er GOD nok.. 5 that is!

 • Jeg kan have 5 skeer hængende på ansigtet. I kid you NOT!
 • Jeg praler. Når jeg er fuld. Arhmen I fatter ikke de historier jeg har fået bildt folk på ærmet når promilen stiger. For satan, jeg ku bide tungen af mig selv engang imellem. Allright, det var skisme meget fedt en HEL aften, at få gratis drinks i byen i Madrid, fordi jeg fik bildt nogen ind at min bror var Michael Laudrup. Eller dengang jeg fik overbevist et helt hold russere om, at jeg har været på landsholdet i Limbo. Okay, jeg er os SYGT god til det. Eller var. Har ikke testet efter to børn…
 • Har haft flettet alt mit hår afro style… SCHEISSE det var tungt. Og scheisse hvor tog det lang tid at rede ud igen! Og endnu mere SCHEISSE hvor brugte jeg meget hårkur.
 • Jeg er uddannet Civil ingeniør. Og qua, har jeg lært at svejse. Og skille og samle en knallertmotor på en time. Sådan cirka. Tidmæssigt kan der forekomme pral hér. Og nej jeg er ikke fuld. Højst lidt glemsom.
 • Har været au-pair i Madrid lige efter studentereksamen. Et helt år boede jeg dér. I en lille flække. Navalcarnero. Noget med havet og noget kød halløjsa. Egentligt et lidt sært navn at vælge til en by MIDT inde i landet. Så yup jeg taler sproget og jeg GLÆDER mig som et lille barn til vores sommerferie til Malaga.
 • Jeg var spejder. Eller FDF´er som det så fint hed. I RIGTIG mange år. Og selvom det er den største mobbefaktor i preteenageårene. Eller var. Så er jeg saftsusme glad for at jeg gik til det. Så er ikke et sekund i tvivl om, at mine unger skal tilbydes selvsamme sport. Hvis man da kan kalde det det. Man bliver så satans praktisk af det skidt.
 • Jeg er et kæmpe ordens menneske. Jeg lever og ånder for orden. Og jeg er en ægte pige der elsker processen i oprydningen og ikke mindst det tidspunkt hvor man smækker benene op i sofaen med en kaffe og stolt betragter arbejdet! JEG GRAVER DET!!!
 • Jeg har læst og studeret et halvt år på Hawaii. Of all Places. Med postadresse i Waikiki og skolegang i Honolulu. Hvad gi´r I? Og FØJ hvor var det fedt! ALLE burde prøve Hawaii. Det graver jeg i dén grad os!
Hawaii og mig

Hawaii og mig

That´s all for now folks…

Jeg skal til køjs med en kop te og måske en bog!? Kan man det!? Kan høre Baby A begynder at øffe, så kan være jeg må udskyde mig-tids projektet.

Godnat til jer alle skønne mennesker der læser med. Er jo helt skørt at min blog med sølle 3 måneder på bagen har haft mere end 3700 unikke læsere! Jeg elsker jer alle sammen. Hver og én. Og kan SÅ godt sætte mig ind i, når de andre bloggere i blog land siger at det er læserne der gør´et. For det ER det sgu! Hver gang jeg får et like, en kommentar, eller en hilsen med på vejen. Får jeg ENDNU mere lyst til at hoppe hjem på kontoret og grifle videre.

NAT NAT!

//C

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • Comment

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Ej hvor var det sødt sagt mor! Det sku´ du da ikk;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu når du nu så godt kan lide det, får du lige en kommentar mere her 😉 jeg kender dig ikke, men synes det er SKØNT med en ingeniør der blogger, midt mellem alle de andre mediekvinder. Bevares, de skriver også gode blogs, men som fuldtidsarbejdende ingeniør/mor kan jeg relatere til meget mere af det du skriver. Så fortsæt endelig, så fortsætter jeg med at følge med og af og til smide en kommentar 🙂 nå ja, ville lige nævne at jeg fandt din blog via mindfulmoving, hvor jeg også selv har gået. Har du gået der begge gange?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Åh TUSIND TAK Majken. Og jeg synes det er über skønt med en ingeniør som læser! Bliv ENDELIG ved, så lover jeg at jeg gør. Og Tak for kommentar. Og fedt du fandt link dér. Nope, har kun gået der med nummer to. Med August gik jeg på Apa. Overvejer faktisk at lave et indlæg om forskellene imellem de to tilbud. Ku være man sku gøre noget ved tanken.
   Iallefald MEGA tak for at læse med. Det varmer enormt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 10. Du er sygt god til at blogge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   ÅhHA Tak for den:-). Du er sygt god til at kommentere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • YAY! Love it 🙂 Især at du er vild med billigt slik og at du lyver når du er fuld…. Who would know. Det må prøves en dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En raket i røven og nyt til soveværelset