Mit bedste trick til konflikthåndtering imellem små børn

5 fænomenale Baby tips #1

instagramcapture_d038bca4-a896-4bd9-bf32-1db010d4f209

I mini føljetonen, hvor jeg er blevet opfordret til at kigge i bakspejlet og hive nogle af mine bedste tips frem i lyset, er vi nået til 1. indlæg i Baby kategorien. Jeg er gået helt tilbage i gemmerne og har fundet det allerførste indlæg der ramte bloggen (nærmest). Dét som senere hen sendte mig i tv. Derfor lægger vi 5 punkts listen af gode råd til baby ud med….. tadadadaaaaaa

  1. Lær at afkode og forstå din babys behov. Udfra dens gråd. 
  2. Find de gode hormoner frem til fødslen. Eller berolig baby inde i maven med lækker musik. Alt sammen Oxytocin fremmende. Hver aften når ungerne skal sove. Bliver den sat på. Jeg tror de vil huske den til evig tid. Nap gerne listen fra Spotify. FYI så har jeg taget alle mine veer til den
  3. En overlevelsesguide til forældre. Jeg har samlet 9 (overraskende) gode råd til nybagte forældre. Velbekomme. P.s. husk at intet på min blog må forstås som en løftet pegefinger. ALT, derimod, skal forstås som en guideline, eller et hyggeligt råd som man kan nappe hvis man har lyst. Vi er trods alt alle forskellige. Og ligeså vores børn.
  4. Vi kommer ikke udenom den klassiske. Hvad skal der I den famøse taske til hospitalet når baby fødes? (shit, nu bliver jeg sgu helt skruk. Please dont tell Bastian!!)
  5. Og så ét af mine mest læste indlæg (gad vide hvad folk googler når de lander på det!?!?). Anyhow, det hedder “Sådan hjælper du baby af med lort”. Punktum! Og jeg har ovenikøbet været så kæk at jeg har fået fotograferet Anna og jeg, imens vi udfører øvelserne. Så med billeder. Mine damer og herrer!

Det må være nok for idag. P.t. skulle jeg have hentet børn. Men pludseligt tikker der en sms ind fra mine SØDE SØDE kæreste (som jeg hermed indstiller til honey of the month), at den klarer han. TAK! Bare TAK!!!

Har I ikke læst min første opsamling med BØRNE TIPS #1? Så gør det endelig her.

God aften ude i stuerne.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bedste trick til konflikthåndtering imellem små børn