Ramt af Frost bølge og Device fri

Tirsdag tip: 5 øvelser til at hjælpe baby af med lort (inkl. billeder)

Remoulade tippet. SOL!

Remoulade tippet. SOL!

 

WOOOOW, kom LIGE herud og tjek en flot lort han har lagt

og

Er denne her lort normal? Christina, vil du ikke lige tjekke?

Når baby flytter ind, flytter et løst forhold til lort med. Det er reglen mere end undtagelsen, at vi taler om lort til aftensmaden. Er du en sart sjæl eller endnu ikke forælder. Så bør du ikke læse med videre.

Skråplan? Maybe, men fuck af (meget passende hér), så ved alle mødre (og fædre) hvor vigtigt det er at der er gennemløb.

Herhjemme er baby A begyndt at gå på do. Stort set al lort (stort set) laver hun derude. Yes yes, fremmelig ung dame. Det skal i øvrigt lige siges at vi på ingen måde pacer hende. Men jeg har lært mig selv at se når hun skal lave #2, og så skynder jeg mig ud på toilettet med hende. Hvor hun skraldgriner sig igennem herlighederne. WIN WIN. Så på opfordring laver jeg nu dette indlæg med 5 metoder til at hjælpe baby af med… LORT!

S(k)iddestillingen
Tænk sig at ligge ned og skide? For ikke at tale om at presse noget ud af røven når en ble og en body sidder tight. Derfor er det heller ikke noget under at denne metode er temmelig effektiv.

Sæt dig med spredte ben, en hånd under hver af babys fødder (evt. massér lortepunktet. Se længere nede), støt babys ryg op imod dig selv, og lad baby sidde på hug imellem dine lårbasser. Metoden kan bruges med ble, eller som vi gør, hvor vi holder Baby A ind over toilettet.

S(k)iddestillingen

S(k)iddestillingen

S(k)iddestillingen

S(k)iddestillingen

Luftknækket
De kloge siger at tarmene, nede i venstre hjørne af babys mave, slår et knæk. Et ualmindeligt tarveligt knæk. Hvor prutter og luft har en tendens til at sætte sig fast.

Læg din venstre hånd på babys mave. Tryk LET de tre midterste fingre ind i babys mave. Hold nede, alt imens du laver en lille cirkelbevægelse, med uret, med din hånd. Tænk på at du skal trykke prutten forbi knækket.

Luftknækket

Luftknækket

Lortepunktet
Er man til zoneterapi, skulle dette være lige sagen.

Under babys fødder, lige under trædepuden til storetåen, er der et lortepunkt. Det kan man passende massere for at sætte fut i fejemøget. Jeg har efterhånden gjort mig til at vane at nusse baby A under fødderne når vi hygger, og altid sørge for at trykke lidt på lortepunktet. Og vi har sjældent (7-9-13) problemer med den lille mavse.

Lortepunktet

Lortepunktet

Cyklen
Eller hjulene på bussen som jeg synger når jeg laver den, kan også sine tricks.

Du tager ganske simpelt fat om begge babys ben og cykler så med dem, det bedste du har lært.

Cyklen

Cyklen

Cyklen

Cyklen

Mavetrykkeren
Sidst, men ikke mindst, har vi mavetrykkeren. Den minder om cykel metoden, men er alligevel sin egen.

Fold babys ben sammen, som hvis baby sad i skrædderstilling. Hold dem sammen med én hånd og pres dem mod maven. Lav evt. cirkelbevægelser (igen med uret) med benene. Er også god mod prutter.

Mavetrykkeren

Mavetrykkeren

Lortetippet
Har du en remoulade baby? Altså en baby imellem 0-6 mdr (cirka). Så ved du os hvor eminent svært det er at få remouladen af tøjet. Jeg har prøvet alt. Så opdagede jeg solen. BUM!

Verdens bedste og meste simple tip. Jeg skyller tøjet (hvis det er rigtig slemt eller jeg er ekstremt glad for dragten, sprayer jeg lidt vanish på), vasker det i maskine ved 40C og hænger det ud i solen. Således at pletten bliver mest muligt eksponeret. Hvad end det er for en kemisk proces der sker. Så fjerner det pletten. Helt og aldeles. Jeg er målløs! See for yourself.

Remoulade tippet. SOL!

Remoulade tippet. SOL!

Og så til noget HELT andet. Jeg planlægger i disse dage en MOR aften på torsdag. Én aften hvor jeg går alene i byen uden mand og børn. Og spiser sushi og går i biffen. Glæder mig helt vildt. Og så har jeg lige kampshoppet på en kageside. Den store dreng, August, har fødselsdag på søndag. Og han ønsker sig en elefant, giraf og ugle kage. TJEK! Så nu kaster jeg mig ud i fondant. For første gang. Jeg skal nok poste billeder.

Hav en skøn tirsdag. Kæmpe knus C

 Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • karmamilli

  HAHAHAHAHA og jeg er typen der tænker i billeder:-). Du må snart komme hjem til Kbh, så skal jeg vise det til dig for selvsyn:-). Tænker ikke at baby A vil være tilfreds med sådan et billede på nettet når hun bliver teenager. hehe:-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe… herhjemme synger vi “jeg er så glad for min cykel” mens vi laver cykelbevægelser ☺ Super til mht solen, men er det helt rigtigt forstået at du ikke vasker tøjet, men kun skyller det inden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Haha fedt:-). Jeg vasker også tøjet. Har ikke prøvet kun at skylle og så hænge ud. Men umiddelbart tror jeg faktisk os at det virker.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramt af Frost bølge og Device fri