Baby boblen er blevet til snot boblen…

En overlevelsesguide til småbørnsforældre…

WP_20150408_19_30_05_Pro

Når man får børn er…

Succeskriterie #1: At alle er i live
Succeskriterie #2: At ingen er gået fra hinanden
Succeskriterie #3: At 75% af matriklen har en kropstemperatur omkring de 37 og snotfrie luftveje

Tjek til alle 3 herhjemme:-). YAY! Bare dét kan gøre mig høj for tiden. Og så løber jeg lige ud og krammer et træ efterfølgende, man sku nødig jinxe det hele.

Og med dét i baghovedet har jeg skrabet en Top 9´er (dejligt rundt tal), sammen af vores bedste råd til at klare dagen. Og natten. Med små børn.

1. Sansegyngen. Jesus, det er bomben. Og så er det både godt til at få baby til at sove, men senere er det et hit til at træne motorik og ikke mindst den famøse vestibulærsans. I øvrigt godt at få den trænet hvis man gerne vil undgå køresyge børn. Måske man selv skulle tage en tur på den?

2. Aarstiderne…-åh bedste beslutning ever. Sund mad. Leveret til døren = ingen impulskøb eller bare indkøb i ulvetimen generelt. Og så følger der opskrifter med. Dét er balsam for en ammehjerne. TIP: Herhjemme har vi bestilt en kvikkasse til 3 dage til 2 personer. Med ekstra kød. Og det er RIGELIGT til både Bastian, Charmetrolden og jeg selv. Så tager vi rugbrødsmadder, napper noget fra fryseren eller maser os på hos familie og venner for resten:-) Jaja, det hænder de os kommer over til os.

3. Hvis muligt lad én af de voksne parter (hvis flere), sove i gæsteværelset. Eller stuen. Så er der da i det mindste én der kan få sin nattesøvn. Knap så romantisk. Men føj hvor er det altså lækkert. Tror jeg. Nu er det jo ikke mig der har værelset uden baby, med søvn. Men lækkert for Bastian. Tænker jeg.

4. Spis kage. Det virker altid. Hold dog igen med chokoladen, det kan åbenbart give nogle babyer noget så ondt i mavsen. Speaking of which. Jeg kører nu på 2. uge. HELT UDEN CHOKOLADE! Applaus tak:-). Er SÅ stolt.

5. Strækviklen. Har lige fået den på for første gang i dag. MED BABY I! Dét spiller. Det er nu nemmere at smøre en leverpostejsmad med 2 hænder.

6. Ros hinanden. Lad det endelig ikke blive en konkurrence om hvem der har fået mindst søvn. Prøv i stedet at rose hinanden for stadig at kunne holde øjenlågene oppe efter kl. 2000, til trods for kun 5 timers afbrudt søvn. I know. Det er mega svært. Men prøv lige alligevel.

7. Rengøringshjælp. Så slipper man for den bekymring og kan bruge sine weekender og bare vågne timer generelt på at lave sjovere ting. Jeg kunne vitterligt ikke komme igennem mit liv uden den hjælp. Hver anden uge. Komplet rengøring af hele hytten! JA TAK! Ja det er en udgift. Men hvis man kan finde de penge der skal til. SÅ GØR DET.

8. Bedsteforældre. Vi kan li det! Og vi bruger det. Så ofte vi kan. Og jeg tror faktisk os godt at de kan li det. Det siger de iallefald.

9. Svøbet. Man kan lave de lækreste og mest nuttede små Dürüms af dem. Og så sover de så vanvittig godt. Dürümen altså. Når de ikke har vildfarne arme der hele tiden får dem vækket…

Brug, gem eller smid væk;-)

Og nyd aftenen, forhåbentligt med hinanden, med frie arme og sovende børn.

//C

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

 

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • Den med årstiderne var ny. Den hopper vi ombord på i morgen. Tror det bliver et hit, eftersom far, aka kokken herhjemme, har fået den vanvittige idé at starte et par virksomheder samtidig med at han Har to børn under tre år. ☺
  Nåh ja, og så kan jeg vel finde et eller andet at rose ham for nu jeg er i gang.
  Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan får man fat i et svøb til kommende Baby A? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er SÅ god 😉 Så mange gode råd og en baby på under en måned. Hvis det sku blive relevant vil jeg klart huske dem.
  Iøvrigt hvad skal BABY mon hedde…. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Åh hvor er du sød Katja:-). TAK! Baby skal hedde Anna, efter sin søde Oldemor.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby boblen er blevet til snot boblen…