Hvorfor er fisk så svært at lave?!? Og en status på min vægt

Netflix anbefaling til BØRN!

 

Det her er om muligt én af de bedste Netflix tegnefilmsserier der er lavet. Den er spændende, godt tegnet, lærerig, og ordentligt (med det mener jeg det modsatte af My Little Pony (eks.) hvor de godt kan være RET stride ved hinanden de heste).

Men vigtigst af alt!

Ungerne er vilde med den!

Den hedder
`Den Magiske Skolebus´

Og går i al sin renhed ud på at en flok skolebørn kommer ombord på en magisk skolebus, med den sejeste lærerinde, Frøken Flimmer, som chauffør. Hun minder mig faktisk lidt om Mary Poppins. I hvert afsnit besøger børnene i bussen et nyt spændende sted. Den kommer omkring alt fra tarmene i kroppen, vulkaner, dinosaur tiden, et tordenvejr, rummet, havet, og tusind andre steder. Hver gang forvandles skolebussen til en form der passer. Eksempelvis bliver den MEGET lille når den skal ind i kroppen.

August ved usandsynligt mange ting, om helt vildt meget. Og når vi forbløffede og lettere overraskede, med underkæben på gulvet, spørger ham, hvor han ved det fra. Er svaret ret så ofte `Den Magiske Skolebus´.

Så altså en VARM anbefaling af denne Netflix serie.

Aldersmæssigt vil jeg skyde på, at den er interessant fra 3 år og opefter. Især omkring skoletiden fænger den virkelig godt.

God fornøjelse.

Ps. voksne kan også have glæde af at se den med ungerne.

pps apropos ingenting, bortset fra børn, har du så læst mine 10 tips til børnefødselsdagen hér?

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er fisk så svært at lave?!? Og en status på min vægt