Maj måneds bedste køb!!!

Hvorfor er fisk så svært at lave?!? Og en status på min vægt

Reklame for Kokkens Hverdagsmad

SPIS FISK!

Siger de. Og jeg VED jo godt at fisk er sundt. Ja faktisk elsker jeg fisk. Alligevel får vi det nærmest aldrig. Som i aldrig aldrig. Bortset fra de 40 makrelmadder vi samlet kører ned om måneden (Banansen står helt bestemt for hovedparten). Men makrel på dåse er vist ikke helt nok i forhold til anbefalingerne. Har jeg hørt…

Så jeg gad virkelig godt blive bedre til at lave fisk.

Nå, men vi har jo altså
testet Kokkens Hverdagsmad i fire ud af ugens 7 dage, i to uger. Og hver uge har der været min. ét fiskemåltid. Udover at jeg har optur over selv at blive sund (og klogere – det bliver man af fisk). Har jeg super optur over at min store dreng (der normalt ikke vil røre fisk -heller ikke med en ildtang), har spist til der ikke var mere.

I samme åndedrag vil jeg os lige rose Kokkens Hverdagsmad. Bortset fra at chaufføren ikke kunne finde adressen og var ved at levere til en parallelvej. Så har de seriøst oppet sig siden sidst vi abbonerede på dem (hvilket måske er 3-4 år siden?). Dengang husker jeg man selv skulle lave det meste. Man fik ingredienser og opskrifter. Men det var det, og så ku´ man jo nærmest ligeså godt smutte i Rema og handle ind.

…edderdælme guld værd!

NU!? Er de hoppet med på vognen af tilberedt mad, som blot skal varmes/steges/sættes i ovnen. Og så er der gerne lidt grønt der skal skæres. Men det er det! Jeg bruger måske MAX 20 min (måske os mindre) på at lave maden. Det er edderdælme guld værd for én som mig der har tusind jern i ilden, med karriere, startup, blog, små børn, hus, have, bestyrelsesarbejde og jeg skal komme efter jer…

Jeg er kæmpe fan af at udlicitere alt arbejde der giver mening. Derfor har jeg aldrig pudset et vindue i mit liv, og jeg har ikke gjort rent i 6 år. Cirka. For vores allerbedste rengøringshjælp (som vi har lokket med til Hareskoven) gør det så umanerligt godt. Meget bedre end mig.

…”Børn på tre år elsker at røre rundt!”

Og siden jeg mødte madøret Bastian, der blander sig bare jeg koger kartofler (TSK). Er mine evner i et køkken, langsomt skrænket ind til det ubetydelige. Men nu KAN Bastian, qua sit arbejde, jo ikke lave gourmetmad eller bare mad HVER dag. Og da slet ikke i hverdagene. Så for at vi ikke skal leve af makrelmadder, havregrød, eller kogt ris med flåede tomater, som er morens velassorterede sortiment, kommer måltidskasserne virkelig in handy. Det er så nemt at jeg faktisk ofte har én eller flere børn med i køkkenet til at tømme bøtter og hælde indhold i gryder. Og røre rundt! Børn på tre år elsker at røre rundt! VIRKELIG! Og blande ting! De elsker at blande ting.

Og her har Kokkens Hverdagsmad sgu gjort det godt. Det må jeg sige. Min veninde fortalte sågar at de har fået det i et år, uden at blive træt af opskrifterne. Det er ret vildt. For personligt hjemme hos os, holder samme måltidskasse max 4-5 måneder så har vi brug for variation. Men man kan jo faktisk selv vælge retterne hver uge. Måske det forlænger levetiden?

Og skulle vi lige vende hvordan det går med projekt SMS hvad du spiser, til en veninde?

Apropos sundhed og fisk. Jeg startede på 70 kg for snart en måned siden. Og sidst jeg opdaterede her på sitet var jeg på 67,5. Siden da købte jeg en ny vægt, idet vores gamle var en værre drillepind, der ALDRIG viste det samme. Man kunne flytte den 2 cm til højre og pludselig havde man tabt 2 kg. Så HELT præcis var den sgu nok ikke.

Det var jo nok jordens dummeste køb.

For pludseligt vejede jeg 1,5 kg mere. Ikke synderligt motiverende, skulle jeg hilse og sige. Men med blod på tanden, og godt bakket op af Camilla, fortsatte vi. Og jeg må lige sige at det eneste vi har gjort er at skippe snack og overspisning. Jeg har både drukket rødvin, spist is, chokolade og haft syndedage. Alligevel har jeg formået at smide nu godt 4 kg (5 kg hvis vi regner med at min start vægt var 71,5 kg -som den nye vægt nok havde bedyret hvis den havde været med fra start). Og det føles altså MÆGTIG godt og let i kroppen. Både Camilla og jeg kan mærke en KÆMPE forskel. Mit mål er 64,0 SHARP. Og den vægt rammer jeg om godt 1,5 kg. Så mon ikke vi nailer den inden 1 juli!?! p.s. da min svoger havde taget billedet øverst af mig var min egen første kommentar: “SJIT jeg har jo tabt mig!?!?”. Seriøst jeg kan selv se det.

Jeg vil altså gerne anbefale to ting. At forsøge sig med Kokkens Hverdagsmad, der er så latterligt nemt. Og hvis man gerne vil føle sig ekstra sund, så hop med på sms´e hvad du spiser til veninde vognen.

Rabatkode til jer!

Iøvrigt kan I med koden: Milli20 få 20% (resten af juni måned), på en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Måske en oplagt mulighed for at blive sund og bikiniklar?

Hav en fabelagtig torsdag.

Roger Over fra en lunken S-togs vogn et sted imellem Dybbølsbro og Hovedbanen, hvor jeg sidder med de hvide sneaks på en avis på sædet foran mig, og lytter til Ed Sheerans `Nancy Mulligan´.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj måneds bedste køb!!!