Dirty Dancing, En rodbehandling og en dejlig ferie

En blogger weekend og en anbefaling til børn du ikke kan leve uden.

DSC_0997

Kl 7.00 lørdag morgen. Anna Banana vågner. As usual. Hun er i hopla. As usual. Hun har fået den sødeste vane. At mysse mig godmorgen og nusse mig i hovedet. Hun venter sågar på at jeg får øjne. Så sidder hun bare ved min side og putter. Kæft hun er kær. Men i lørdags holdt hopla ladyen kun i en lille halv time. Førend frk. pjevstog over og jeg opdagede at hun var, om muligt, meget mere puttesyg en vanligt. Så jeg tog temperaturen. 38.7. Lille pus. Vi skulle ellers have været til bloggerhygge i denne dejlige dames, Lummerly. Og vi var da os´ nanosekunder fra at melde fra. Men Bastian fik flyttet rundt på sine planer, og smuttede i dobbeltsengen med Anna på maven, og så serier en hel dag (tough tjans). Alt imens at August og jeg kørte mod Gilleleje til overordenligt godt selskab.

Hvis jeg nogensinde skulle finde på at lave et indlæg over, hvad jeg har fået ud af at starte min blog. Så er det stensikkert at ét af punkterne. Ville være veninder. Mit netværk er blevet udvidet betydeligt, i en retning jeg ellers ikke kendte. Og det er fedt! Vi har setes før, og vi kan åbenbart ikke lade være at ses igen. Tak for skønne timer!

Søndag, var Ansen frisk igen. Som en havørn. Børn altså! Så den tredagesfeber vi troede det var, den var det så ikke. Så over spejlægene (hvorfor hedder det egentligt det?), besluttede de voksne (mig og Bastian, altså), at tage på tur.

Farmor har mange gange haft August med i Birkegårdens Haver. Vi har aldrig været der, men den bette taler så varmt om stedet, at nu måtte vi undersøge det nærmere. Så vi satte snuden mod Ruds Vedby. Og det får mine varmeste anbefalinger. Fulgte I mig på Snappen, ved I at jeg var svært begejstret. Det er et par gårdejere, fortalte knægten der trak August rundt på et æsel, der i `95 besluttede at de ville anlægge en Engelsk Have på deres grund. Det gjorde de så. Kort tid efter opdagede de at folk var begyndt at standse udenfor grunden for at få et smugkig ind i deres anlæg. AHA! Tænker jeg, de tænkte. Vi udvider sgu konceptet og åbner op for besøgende.

Som sagt så gjort!

Idag er primære publikum, pensionister og børnefamilier. Det er top hyggeligt. Der er fine haver (både engelsk og japansk). For de større børn, har de lavet en skattejagt. Der er kæmpe sandkasse med gravemaskiner og gynger. Der er geder, får, æsler, et rådyr, minigrise, fritgående høns, kaniner, duer, undulater, en tarzanbane (som Bastian og jeg battlede hinanden i. Jeg vandt! På 2 min. gennemførte jeg den), og ATV bane. Sidstnævnte fik vi alle en tur på. Os´ Anna! I sku´ ta´ at følge mig på snappen. Dér lægger jeg videoer ind af sådan noget.

Men altså alle de dyr dér? Dem kan man komme helt tæt på og klappe. Os´ rådyret. Det er GENIALT!

Ikke for stort, ikke for småt. Man kan selv have madpakke med, man kan sågar grille, hvis man selv medbringer kul. Og til de dovne er der også en lille cafe. Med god kaffe (skulle jeg hilse og sige).

Prisen for voskne er 85 og 50 for børn. Og så kan man købe et årskort for 100, hvis man tænker at komme flere gange.

Begge vores var VILDE MED DET! Og neeej, jeg er ikke sponsoret. Jeg har helt selv købt og betalt og fundet stedet. Eller det har farmor. Fundet stedet altså.

Mandag (igår) tog vi på sejltur med min far til Lomma i Malmø, og hjem igen idag. Da jeg fik en madforgiftning. Men den historie må I få en anden gang. Nu vil jeg spise mit ristede brød, drikke min cola og råbe hold kæft til Snøflerne der kalder på mig i køleren. Møgsnøfler! Ja altså det var ikke dem der forgiftede mig, det var en åndssvag varmtrøget laks (som jeg nærmest ikke magter at tænke på, uden at kaste lidt op i munden).

High Fives, luftmyssere og klask i måsen fra mig til jer.

MAMA C

Og så lidt billedspam… sowwiiiii

DSC_0948

DSC_0987

DSC_0991

DSC_0963

 

2 kommentarer

 • Sofie // www.sofieude.dk

  Manner, hvor Anna ligner sin mor! Det ser så hyggeligt ud, tak for tip 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Haha tak. Og selv tak. Jeg syns os hun minder mere og mere om mig…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dirty Dancing, En rodbehandling og en dejlig ferie