Vind alle mine favoritter fra Nilens Jord til dig og en veninde!

En vinder og en march

Det er søndag, og jeg hænger ind over køkkenbordet. Jeg har lige sat madpakken i køleren, har kølig rosé i mit glas og en snøffel ved siden af mig (løgn! Jeg har lige ædt den….).

Vi har haft en hyggelig weekend uden for mange planer. Hvilket iøvrigt er med fuldt overlæg. Grundet flytning og kraftig reaktion hos børnene har vi skåret ned på alle planer. Barberet helt ind til benet. Og lever nu nærmest kun af de spontane, som vi kan beslutte lige præcis når vi ved om formen er til det. Så i denne weekend havde vi én aftale og det var idag. Og det var den årlige familievandring for Julemærkefonden. Hvor vi i rask trav tilbagelægger 5 eller 10 km. For efterfølgende at lægge en bund af æbleskiver, der toppes med en velassorteret julefrokost.

Den store gik alle 5km (6 blev det til, da vi fór vild et par gange). Uden det fjerneste brok. Den bette gik 2 METER, og brokkede sg hele vejen. Sådan er vi så forskellige.

Nu er det aften. Begge unger er puttet, jeg har som sagt vin i glasset, og er i et fint humør. Når jeg har annonceret vinderen af min Nilens Jord konkurrence, vil jeg ondulere den vask jeg satte over tidligere, og lægge mig horisontalt et eller andet sted i huset.

Og nu vinderen!

Efter lodtrækning på min story på Instagram, fandt jeg den heldige vinder (og hendes veninde) af denne SKØNNE NILENS JORD KONKURRENCE! SÅ stort tillykke til LISE (Og veninde Tine). Jeg har sendt dig en mail:-).

nilen-vinder

Hav nu en skøn søndag (det der er tilbage), og glædelig 1. advent.

p.s. husk at rabatkoden på 20% på alt hos Nilens jord gælder resten af idag med. Brug koden: karma20

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

5 kommentarer

 • Lise

  Jubiii det er mig – jeg er simpelthen så taknemmelig🙌 1000 tak😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Men hvilken farve har du mon i magisk hudting nr.1?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Godmorgen, har lige skrevet det ind i indlægget. Men 052👏

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Tak – så TROR jeg, at jeg har satset rigtigt☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind alle mine favoritter fra Nilens Jord til dig og en veninde!