Anbefaling af serie om søskende!

VIND en aften med Nilens Jord og mig (inkl goodiebag)

nilens-jord-event

 

Jeg er jo så tosset heldig og stolt over at være ambassadør for et så fint mærke som Nilens Jord. Et brand, right down my alley, som man siger.

Nu har jeg brugt produkterne i et år, og jeg bilder mig ind at jeg kan mærke (og se) en synlig forskel. Til eksempel kan jeg fortælle at normalt på denne tid af året, får jeg røde tørre pletter på mine kinder. Og generelt rosa hud der klør. 7-9-13, jeg har endnu ikke haft det. Og det har jeg SYGT optur over!!!

Nå til sagen, frøken Havning.

dsc_0458

Kan I huske at denne dejlige dame (og jeg mener det) og jeg, i samarbejde med Nilens Jord, arrangerede et tosset godt event tilbage før sommerferien? Dengang håndplukkede vi en række hamrende dejlige bloggerveninder og skønne ladies.

For en lille måneds tid siden, mødtes Elisabeth og jeg så igen med Ida fra Nilens Jord. Udover at spise god mad og sludre, skulle vi planlægge vores næste event. Og overskriften for det blev, læserne! Altså jer!

Vi syntes det var fjollet at det altid er bloggerne der kommer ud og får farverige smoothies, goodiebags og high-fives. Så vi ville gøre noget atypisk og invitere jer læsere. Det foregår derfor således, at vi igen har inviteret en række søde bloggerdamer, OG bedt hver bloggerdame om at invitere en læser.

Det gælder selvfølgelig også mig selv. Og halleluja! Jeg elsker at jeg denne gang kan tage én af jer under armen, og med til et event med Nilens Jord (som vi jo ved laver de svedigste events, og sygeste goodiebags).

Hvad kan man vinde?

En fantastisk aften på Tonys på Østerbro med velkomstdrink, 3-retters menu, personlig hudanalyse, en goodiebag skræddersyet til dig, en quiz med en lækker præmie og masser af tøsesludder med andre bloggere og læsere.

Hvordan deltager man?

 • Du skal have en ledig aften (eller kunne tage det) d.  22.11 (fra 17.30-22) til et event med hudpleje i fokus.
 • Du skal skrive en kommentar, enten herunder indlægget, på Instagram, eller på Facebook (eller alle tre steder, for at tredoble din chance). Gerne noget med hvorfor du læser med hos mig? Eller om du har et favorit produkt fra Nilens Jord? Eller bare hej.
 • Og så skal du holde øje med din indbakke d. 3.11 hvor jeg trækker en vinder! (og der er kun én vinder, til trods for at man kan deltage både på bloggen, på Instagram og facebook).

Jeg glæder mig som et lille barn!!! Næsten mere end jeg glæder mig til juleaften, og det er svært meget!

Mange mange kram fra mig!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

41 kommentarer

 • Tina

  Er giga Nilens jord fan – og sgu da også fan er dig, smukke ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Ej det vil jeg godt vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Hvem vaaaaandt?? Venter SPÆNDT! 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Jeg følger da med her og på IG fordi du er så dejlig glad og jordnær 🙌 Så er sikker på at en aften i dit selvskab vil give et boost på energi kontoen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina T

  Åh, det ville være en ære og fornøjelse at gøre dig selskab for en aften og helt vildt at møde dig og Elisabeth i virkeligheden! Jeg elsker at følge med i jeres og jeres familiers liv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det lyder syggo lækkert med sådan en aften.
  Jeg er ved at skifte mærke til Nilens Jord, så det ville være fantastik med en sådan intro! Wow…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Årh, hvor kunne det være et skønt arrangement at deltage i. Jeg læser med og følger dig på instagram fordi du har sådan en skøn energi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Egeskov Johannsen

  Det ville være mig en kæmpe fornøjelse at dele denne aften med dig!! Jeg selv er meget stor tilhænger af Nielsenjord og bruger deres produkter dagligt. Krydser alt hvad der kan krydses! – kalderen er hvertfald klar til en hyggelig, inspirerende og spænende aften ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna L

  Jeg gad virkelig godt – jeg trænger til lidt selvforkælelse og distancering fra hverdagen efter en nylig fyring 🙁 Jeg læser med fordi jeg elsker alle dine børnetips – og jeg har ikke engang børn endnu, men jeg bogmærker de gode indlæg og glæder mig til at bruge dem på egen krop (eller eget barn…) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Uhh hvor kunne det være skønt at komme med sådan en aften, jeg ville elske at vinde denne super lækre præmie;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Kristiansen

  Jeg ville elske, at deltage fordi min viden om make up i dem grad kunne trænge til en opdatering! Jeg læser med fordi jeg er stor fan af din humor og måde at skrive på. Jeg har flere gange taget mig selv i at grine højlydt på toilettet i bilen, i badet og andre upassende steder- desuden elsker jeg indlæg om din far! ‘Amen sjovere bliver det simpelthen ikke 😂 (Skal han mon med til eventet??) God dag 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Et lille hej herfra – jeg vil da elske at komme med og være godt selskab for en aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte D

  Hvor er det inspirerende at kigge med her…jeg bliver;) og håber det bliver mig der får lov at komme med til Nilens Jord event, årh hvor det ville være dejligt at være så heldig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Dobbelt optur! En ting er, at få lov til at få en aften i selskab med min ynglings make— up, men at få lov til at dele oplevelsen med en af mine favorit bloggere, som jeg ser rigtig meget op til, ville være prikken over i’et! Krydser fingre fra nu af til fredag den 3., hvor jeg vil holde øje med min mailboks som i ca. hver 5. Minut🎈😎⭐🎉🍂🍃🍁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg læser med, fordi du er for vild med det babysprog! Og nu er baby blevet 1 år den anden dag, og jeg er her stadig ;-). Har en sart hud, så det lyder som om, at Nilens Jord er lige noget for min hudtype.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Årh dét vil jeg dælme gerne med til. Både for selve eventet, men også selskaber. Der kommer jo virkelig mange dejlige damer kan jeg se i blogland. Så det kan da kun bliver en helt igennem fantastisk aften ❤️
  Jeg har jo læst med fra dag 1. Det er ikke mange blogs jeg kan sige det om. Din er faktisk nok den eneste. Jeg elsker din tilgang til at være mor og synes det er så skønt at læse om dine søde børn. Din humor er fantastisk. Faktisk synes jeg bare ret godt om det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiih, det gad jeg godt vinde! Jeg må med skam indrømme, at jeg efter to graviditeter og barsler ikke rigtigt har fået gang i hverdagsmakeuppen igen. Så det ville være fantastisk med ny inspiration🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Madsen

  Det er stadig den highlighter der!! Den fik du lokket mig på, og den er så god 👏🏻😄 Vil virkelig gerne lære mere om deres 100vis af andre produkter. Og være sammen med dig en helt aften, obvi 😄😄 Vælg mig, vælg mig, vælg mig!! Jeg kan godt den dag 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Madsen

  Får jeg lige så pæn hud som dig ved at bruge Nilens Jord, så vil jeg mægtig gerne med og lære det trick

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Der står mit navn all-over dette skønne Nilens Jord event!! Jeg vil giga-gerne med!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det ville jeg gerne vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du virker til at være en helt igennem fantastisk dejlig person. Er vild med din blog ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Maria

  Det gad jeg altså godt😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse R.

  Jeg læser med, fordi du åbnede mine øjne for baby “sprog” eller lyde, med dit indlæg og tilhørende interview i tv2. Det har hjulpet mig enormt med at forstå mit andet barn, så tak 😄 Håber at kunne takke dig personligt en dag hvis jeg møder dig 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg læser med fordi jeg kan blive inspireret af det du skriver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg elsker at følge dig. Du er simpelthen så sjov og kærlig så det er en fornøjelse. Og så sætter jeg virkelig pris på din ærlighed omkring familielivet. Jeg er blevet ret stor fan af den highlighter Nilens Jord laver. God aften. Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea øst

  Uhhh, 3 gange chance 😜. Det kunne virkelig være lækkert at vinde 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser med fordi du altid skriver sjovt og inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er ikke særlig god til det der med make-up, men jeg ville gerne være det! Jeg er lige startet på nyt job efter barsel med tredje barn og jeg er så træt, at jeg ligner en gammel mand,så det ville helt sikkert pynte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det kunne jeg sååå godt bruge. Min hud er forfærdelig for tiden…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Det lyder til at blive en skøn aften. Ren forkælelse. Den er jeg SÅ meget med på 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Ehlers

  Det ville være så fedt at vinde! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor Tina

  Dejlig opgave du har med at være ambassadør for Nilens Jord, de har så lækre produkter og jeg elsker de gyldne gløder mange af produkterne har.
  Jeg vil meget gerne deltage og lære en masse nyt:-)
  Et smukt efterår til du og familien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Pick me! Jeg trænger til en update på det make-up dér… Og så skal jeg altså snart lære at bruge den der læbestift! Jeg øver mig pt – men har nok brug for lidt ekspertise..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Mig mig mig! 😃🙈
  Ej, det vil jeg vildt gerne. Jeg elsker Nilens jord og ville synes det var uendeligt fedt med en aften i byen med dig 😉 (fedte fedte 🙈)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg har ret sart hud, men de Nilens jord produkter har min hud og jeg haft det godt med – så vil hjertens gerne prøve flere. Desuden så vil det være en stor luksus for mig, for med tre børn (5, 3 og knap 1 år) og en mand der arbejder aften – så kommer jeg altså ikke meget ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia Elmlund Rumessen

  Jeg ville virkelig stornyde lækker mad i dejligt selskab med dig❤️ Hver dag i 10 år har jeg brugt Nilens Jord solskindspudder med glimmer. Den er altså fantastisk – og ofte det eneste male-up jeg har på. Den giver lidt glød til det trætte mor-ansigt☺️ Det kunne være så fedt med en hudanalyse så jeg kunne finde den perfekte concealer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Læser med, da jeg kan genkende dine situationer men samtidige er nysgerrig på hvordan og hvorledes. Tak fordi du lukker os ind 😊 P.s. kjolen er fundet – og er frisk på at lærer meget mere nyt om det hele 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Vil du på date med mig d. 22/11? Jeg tænker lidt mad og makeuphygge ved 18-19 tiden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Elsker at læse din blog, da du har et fantastisk smittende humør – bliver altid i godt humør af dig😊 Jeg ville elske at komme med, da jeg synes, jeg trænger til lidt forkælelse med to unger, der ikke sover😬👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lus

  Jeg kommer alt for sjældent ud (alene mor 365), så vil være fedt at kombinere det med tricks til at lægge mere end mascara.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling af serie om søskende!