Ny i job, baglænder, og en kagedyst

2 x Fru Ambassadør

dsc_0458

Ambassadørsamarbejde -spons.

“Hvad skal vi sige?”

“Skal vi sige noget?”

“Skal jeg kigge på dig?”

“Eller ind i kameraet?”

“Ei jeg er herre dårlig til billeder”

“Åh Gud dér havde jeg lukkede øjne!”

“Det går aldrig godt det her!”

Cirka sådan lød samtalen imellem mig og den søde dame på billedet. Hende der også går under navnet  Elisabeth. Som har en blog, ligesom mig, som er gået hen og blevet min veninde, og som igår var min partner in crime til at få stablet et monster fedt event på benene. Jeg vil ikke forsøge at gengive historien om hvordan vi kom på den idé. For det har Elisabeth allerede gjort til UG ovre på hendes domæne.

Men jeg vil gerne råbe udover det hele, at jeg (og Elisabeth) er blevet ambassadører for det lækreste mærke, EVER!

Nilens Jord!

Bum!

Mig!

Det betyder ikke at alle indlæg nu handler om dem. Men det betyder at jeg får lov at prøve OG bruge OG fortælle om de produkter Nilens Jord lancerer, og dem jeg bare godt kan lide at bruge.

Jeg har allerede et par favoritter.

Igår var vi så til det her sprøde event. I Nansensgade. I Sticks n Sushi SUITE! Sådan én har de så! Der var bobler, damer, sushi, mere sushi, den sejeste make up artist, og SMINKE i stride strømme!

Lige nu er jeg på vej på arbejde. Et arbejde jeg allerede nu, efter 3 dage, er ret sikker på er lige mig! Det kribler i fingrene for at løbe udover stepperne, og der er god kaffe!

Jeg stikker af igen, og så snart jeg har billeder fra igår? Så får I et indlæg med spam i form af fotodokumentation, hvor jeg os fortæller hvilke 2 Nilens Jord produkter jeg ikke kan leve uden.

Hov! Hvis man vil læse hvilke 10 ord stifteren satte på virksomheden, da jeg mødte hende i London? Så klik her.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny i job, baglænder, og en kagedyst