Mine Black Friday kup til hunden

Min flødebolle indkøbsliste

Det lader til at der er gået lidt inflation i flødebolleproduktionen herhjemme. Jeg er flittig på story med at dokumentere alle de flødeboller jeg producerer, på godt og ondt, og det har affødt en række spørgsmål. Jeg har samlet de oftest stillede nedenfor. Samt forsøgt at lave en komplet oversigt (udover ingredienser), som man skal bruge når man kaster sig ud i flødeboller.

 • Flødebolleform (lille). Jeg har købt både den store og den lille, og har klart mest held med den lille. Der er succesraten so far 100%. Derudover synes jeg også at små flødeboller er mest lækkert. Jeg har købt min form hos Kagetid. Man kan sikkert finde den andre steder. Hos Kagetid koster den 199,95 og kan findes hér.
 • “Byg din egen flødebolle” bogen er jeg ret glad for, og den er os´ fundet hos Kagetid til 149,95 og kan findes hér.
 • Digitalt Termometer med lang probe har jeg flere af, men er super glad for det her fra Det Glade Køkken til 159dkr og findes hér.
 • Fyldetyl (til de flødeboller hvor der skal noget ekstra IND i skummet). Jeg har denne fra Det Glade Køkken til 35kr. Findes hér.
 • Callebaut hvid chokolade, jeg køber al min chokolade fra Det Glade Køkken og her kan I finde den hvide på 400gr til 69,- findes lige hér.
 • Sprøjtepose på rulle. Jeg har dem her fra Det Glade Køkken til 65kr., Findes hér.
 • Dejskraber. Jeg har 3 af de her fra Det Glade Køkken, som jeg synes er super pæne og nemme at håndtere. De koster 35kr og findes hér.
 • Køkkenvægt
 • Palet kniv (til at skrabe overskydende chokolade af formen). Jeg har fundet en tilsvarende til den jeg har hos Det Glade Køkken til 35 kr, hér.
 • Røremaskine (man KAN godt bruge en håndpisker, man skal  bare være klar på at holde den i 10-15 min., når skummet skal laves. Jeg har selv en Kenwood Titanium, som jeg er super glad for.
 • Ingredienser til at lave flødebollerne, alt efter hvilken opskrift man vælger.

Søde Nicoline fra Det Glade Køkken, har simpelthen været sådan en mega stjerne at hun har samlet en lille pakke med de ting som man oftest har brug for og ikke nødvendigvis har derhjemme, samt givet en rabat. Pakken hedder ovenikøbet `Christinas flødebollekit´. Arhmen dét gør mig stolt!

Den indeholder følgende (hvid chokolade, fyldetyl, termometer med lang probe, alm tyl (som også kan bruges til at udstikke bunde) og sprøjteposer. Og det hele koster 278,90 (sat ned fra 309,95). Den kan findes hér.

 

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Black Friday kup til hunden