Held i uheld

Vind verdens bedste børnesvømmebrille! Og en rabatkode til jer:-)

aqua-sphere-vista-junior-blue-lens2

Nu kan verdens bedste svømmebrille til børn, blive din! Jeg har fået lov til at udlodde 2 svømmebriller til jer! Jeg kører derfor to konkurrencer. Én her på domænet og én på Instagram (og ja da, man må gerne deltage begge steder).

Vi har selv været TOPglade for svømmebrillerne. Jeg købte et sæt til August for et års tid siden. Og grundet den store succes med dem, skrev jeg dette indlæg og anbefalede dem til jer.

Nu er vi flyttet, og er så tosset heldige at der er svømmehal (og dertilhørende svømmeundervisning) på Hareskov skole (900m fra vores hoveddør). Ovenikøbet til en kvart af de priser man betaler i København. What´s not to like!?

Hvorfor svømning?

Nu bliver det lidt ømt for mig. Men jeg har faktisk aldrig rigtig lært at svømme og jeg tør ikke at hoppe fra vippen. Nej, heller ikke 1-meter vippen. Okay jeg kan brystsvømning. Men det er dét. Tilgengæld går det langsomt. Og det er ikke sjovt at være i svømmehallen med vennerne, når man ikke kan følge med, eller lide at få vand i øjnene, (for den sags skyld).

Og da gode svømmefærdigheder samtidig kan redde en fra at drukne (så smart), har vi den holdning, at, det at lære at svømme er ligeså vigtigt som at lære at gå. Punktum.

Så imens ungerne er små og pandelapperne stadig står på vid gab for at lære. Har vi benhårdt valgt, at den sport begge børn skal gå til, til de er min. 6 år, er svømning. Og med de dersens briller? Som er så nemme for dem at tage af og på, som ikke river i håret (åh kender I den følelse?), og som sidder yderst behageligt (ja jeg har prøvet det), og lukker helt tæt. Ja, så bliver oplevelsen 8 gange bedre.

Hvordan deltager jeg?

Vil du vinde et sæt? Så skriv en kommentar nedenfor med hvem brillen er til, og hvilken farve det skal være. Klar med blå linse eller Pink med blå linse? I kan se dem hér eller nedenfor.

aqua-sphere-vista-junior-blue-lens3

Jeg trækker vinderen på søndag d. 22. oktober.

HELD OG LYKKE!

[rabatkode] Skal du bruge svømmebrillen nu? -Så læs hér!

Kan du ikke vente med at få brillerne, har jeg helt eksklusivt fået lavet en rabatkode kun til jer. Hvor I kan få 20% rabat, og derved spare 50kr og få brillen til blot 200kr. leveret indenfor 24 timer. 

Bestil brillen hér og brug rabatkoden `KARMAMILLI´ (husk store bogstaver). Rabatkoden gælder t.o.m. d. 31.10. midnat.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

47 kommentarer

 • Det ville være så skønt med et par i klar med blå glas til min snart 4-årige søn som netop er begyndt i den lokale svømmehal til svømning. Vi skal på jordomrejse til foråret og det ville være rigtig lækkert med et par gode svømmebriller han kun tage med og svømme i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Klar med blå linse til min søn, Sebastian, der er helt tosset med vand og med at dykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Årh dem gad vi godt vinde 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk lige glad om jeg vinder det ene eller andet par for både min dreng g
  Og min ene pige mangler faktisk svømmebriller 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Klar med blå til min nevø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tins

  De vil være fantastiske til Elias på 7 år, der har været lidt længe om at komme i gang med at svømme, pga nogle dumme ører. Vi har været igennem flere par, men har ikke fundet PARRET endnu..Måske er det dem her 😍 i en blå udgave 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Klar med blå til min søn, der elsker at dykke både i svømmehallen og i badekarret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sachse

  De er så fine – et parcklare til min søn Walther på 5 år. Vi har gået til svømning siden han var 3 mdr. For mig er det så vigtigt at mine børn kan svømme så svømme tid er højt prioriteret 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Pink til min datter der er som en fisk i vandet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Hvor er de bare fine – brillen vil være til min søn på 11 år, så det må meget gerne være i klar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg viste dit i indlæg til min datter på 4, som (overraskende nok) ønsker sig ‘de grønne’, dvs klar med blå linse. Jeg tror prinsesse-fasen måske er ved at blive afløst af superhelte-fasen – yes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min dejlige lille fisk i vandet Caroline ville elske et par pink briller. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🐳🐬🐟🐠

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Blå til min dreng 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det lyder præcis som mig. Bortset fra at jeg så også bare har lidt vandskræk…. Men forhåbentlig kan ens børn stadig lære det😉 Så jeg vil gerne vinde dem til vores datter. Og nok de gennemsigtige/blå. For blå er mormors yndlingsfarve, så det er det der hitter lige nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia Rumessen

  Pink svømmebriller til min vandhund🐳💦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En klar brille til skønne Carl på 3 år som elsker at svømme ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Til min datter Sarah, det mangler et par gode dykkerbriller. Hun vil helt sikkert fortrække pink med blå linse 💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Pink med blå linse til min ældste datter Klara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Til min søde, lille Birk, som snart skal lære at svømme. I klar med blå linse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Klar med blå. De skulle gives til min ældste søn som går til svømning en gang om ugen. Dem han har kunne godt trænge til udskiftning. God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Vores datter Maja på 3 år ELSKER vand – og hun vil så gerne have et par dykkerbriller lige som hendes storesøster. De skal være pink, hendes yndlingsfarve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Til vandhunden Augustus 🙂 Klar med blå linse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Åh ja, vores fireårige med åh, så sarte øjne (ifølge hende selv) burde måske prøve sådan et par! Det ville nok give lidt mindre brok over ved i øjnene, når vi er i svømmehallen … de blå/klare ser så fine ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Til Minna og den pink er lige hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Til min skønne datter på 3.
  Hun er skrækslagende for at få vand i øjnene, så da vi fik ideen omkring at hun kunne låne storebrors briller med i bad, med stor succes, lovede jeg at købe et par til hende i lyserøde. Så disse i lyserøde ville gøre min lille pige meget glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Øbro

  Hector på 5 år elsker at svømme under vand, men han har desværre ingen dykkerbriller, så det er yderst tiltrængt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Krydser fingre for en pink udgave til Karla Krudtugle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martha på 1,5 skal snart på badeferie i Kap Verde, og hun vil elske at have de pinke med💖💖💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Klar med blå glas til Frederik. Det der med (baby)svømning var virkelig ikke er hit, men regner med at han og lillebror snart når en alder hvor det giver mening at tage i svømmehallen for sjov. Og så skal der selvfølgelig være styr på brillerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Kunne være så fedt at vinde den i klar til min datter Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyben

  Bliver nødt til også at lægge et lod her 😊 (klare briller til Ebbe 👍)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   STORT TILLYKKE HYBEN!!! Du har vundet et par svømmebriller i klar til Ebbe. Send mig din adresse, så sender Watery afsted til dig ASAP ❤️😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte F

  Min søde vandhund af en søn kunne godt bruge nogle nye svømmebriller. Så de klare briller ville nok være et stort hit hver tirsdag til undervisning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min søn Villas ønsker sig dem i klar når han meget snart bliver 3 år.. den fødselsdag skal i øvrigt holdes under varmere himmelstrøg hvor der er svømme-øvning en masse på programmet! Her er far nemlig en dygtig svømmer og mor… not so much…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Mit helt store ønske er, at min søn Toby skal blive fortrolig med vand og finde fornøjelsen i at lege og svømme i timevis! Derfor ønsker vi os selvsagt, et par af de klare <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min lille dreng på 4 år er lige startet til svømning, så det ville være perfekt med sådan et par i klar med blå linse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Pink med blå linse til vores lille vandhund på 3 år – hun tror hun kan svømme, det kan også være en udfordring for forældrene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit

  Pink til Vikamusen, som snart skal dykke på Gran Canaria 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Ser super gode ud! Vil virkelig gerne vinde et par til min søn i klar med blå. Han er lige startet til svømning og hiver de briller han har af og på hele tiden fordi de ikke sidder helt godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth Glerup Schøn

  @karmamillidk “DONE” ✍😃👍🍀 WOW Ville da være total klasse også dejligt vat vinde så “LÆKRE” en præmie i farven (Pink) til Malika-Pigen.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍😉👍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil rigtig gerne blive den heldige ejer af et par klare svømmebriller til min datter. De ser supergode ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Pink til min dejlige pige Nora som er meget misundelig på storebrors par.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Meget lækker svømmebrille og de ser ud til at være lavet på en rigtig god og godt tilsluttende facon:-)
  Jeg vil rigtig gerne vinde dem til vores lille Mikkel, som endnu kun svømmer ved hjælp, men som snart selv skal kunne – håber vi. Og han vil nok helst bære dem i blå farve:-)
  Og du skal ikke være flov over at du ikke rigtig kan svømme, det er der mange som ikke kan.
  Jeg er selv lidt bange især for også at springe fra 1 meter vippen, var nemlig ved at drukne som barn.
  Du ønskes et smukt efterår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil give dem til min søn Viktor på 6 år! Han vil elsker dem i klar med blå glas👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Til min kære søn, som går til svømning hver onsdag. Han kunne virkelig godt bruge sådan et par herreseje briller med klar, blå og grønne farver 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla D

  Jeg ville blive rigtig glad hvis jeg vandt et par i klar med blå linse til min mindste søn. Han er meget misundelig på storebror som allerede har et par.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zilje

  Wauw ville være fedt at kunne forære et par klare til den lille vandhund Augusta og super beslutning at svømmeundervisning er vejen frem hos jer 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Held i uheld