Vind verdens bedste børnesvømmebrille! Og en rabatkode til jer:-)

aqua-sphere-vista-junior-blue-lens2 Nu kan verdens bedste svømmebrille til børn, blive din! Jeg har fået lov til at udlodde 2 svømmebriller til jer! Jeg kører derfor to konkurrencer. Én her på domænet og én på Instagram (og ja da, man må gerne deltage begge steder). Vi har selv været TOPglade for svømmebrillerne. Jeg købte et sæt til August for et års tid siden. Og grundet den store succes med dem, skrev jeg dette indlæg og anbefalede dem til jer. Nu er vi flyttet, og er så tosset heldige at der er svømmehal (og dertilhørende svømmeundervisning) på Hareskov skole (900m fra vores hoveddør). Ovenikøbet til en kvart af de priser man betaler i København. What´s not to like!?

Hvorfor svømning?

Nu bliver det lidt ømt for mig. Men jeg har faktisk aldrig rigtig lært at svømme og jeg tør ikke at hoppe fra vippen. Nej, heller ikke 1-meter vippen. Okay jeg kan brystsvømning. Men det er dét. Tilgengæld går det langsomt. Og det er ikke sjovt at være i svømmehallen med vennerne, når man ikke kan følge med, eller lide at få vand i øjnene, (for den sags skyld). Og da gode svømmefærdigheder samtidig kan redde en fra at drukne (så smart), har vi den holdning, at, det at lære at svømme er ligeså vigtigt som at lære at gå. Punktum. Så imens ungerne er små og pandelapperne stadig står på vid gab for at lære. Har vi benhårdt valgt, at den sport begge børn skal gå til, til de er min. 6 år, er svømning. Og med de dersens briller? Som er så nemme for dem at tage af og på, som ikke river i håret (åh kender I den følelse?), og som sidder yderst behageligt (ja jeg har prøvet det), og lukker helt tæt. Ja, så bliver oplevelsen 8 gange bedre.

Hvordan deltager jeg?

Vil du vinde et sæt? Så skriv en kommentar nedenfor med hvem brillen er til, og hvilken farve det skal være. Klar med blå linse eller Pink med blå linse? I kan se dem hér eller nedenfor. aqua-sphere-vista-junior-blue-lens3 Jeg trækker vinderen på søndag d. 22. oktober.

HELD OG LYKKE!

[rabatkode] Skal du bruge svømmebrillen nu? -Så læs hér!

Kan du ikke vente med at få brillerne, har jeg helt eksklusivt fået lavet en rabatkode kun til jer. Hvor I kan få 20% rabat, og derved spare 50kr og få brillen til blot 200kr. leveret indenfor 24 timer.  Bestil brillen hér og brug rabatkoden `KARMAMILLI´ (husk store bogstaver). Rabatkoden gælder t.o.m. d. 31.10. midnat.