Se vores nye produkt og hjælp os med at få nærværet tilbage

Vind en klipning! Rabatkode og lidt om min nye frisør

“Vil du have en kop kaffe? En GT? En øl?”

Jeg sidder i stolen hos min frisør. Det er anden gang jeg er her og jeg nyder stemningen og det rå look. Og så er de simpelthen så søde når man kommer (men det er de selvfølgelig nok de fleste steder). Og så serverer de Gin Tonics til behandlingen. I kid you not! #theperfectmomkit!

Det var i mandags, jeg for anden gang sad under Najas kyndige saks. OG FIK PANDEHÅR! Jeg har ikke haft pandehår siden
jeg var 10 (!). Jeg var os temmelig skeptisk, da jeg altid har fået at vide, at pandehår ikke ville klæde mig, så det skulle jeg holde mig fra. Men Naja kiggede på min hovedform og nedlagde straks veto.

Således fik jeg pandehår.

Og jeg elsker det fanme! Jeg elsker mig hår, og jeg skamnyder at komme ned til Naja. Hun er skide sød og super smuk. Og har helt styr på det der med at jeg helst ikke vil sludre når jeg sidder i frisørstolen. Allerhelst vil jeg bare sidde og stirre i et dameblad, eller smugkigge på de andre klipninger.

Imens jeg sad i stolen, fik jeg lyst til at kunne give jer noget af det. Så jeg spurgte Naja, om det mon på nogen måde var muligt at jeg kunne give jer en rabatkode, eller udlodde en klipning? Og inden jeg gik derfra, var det på plads. Begge dele.

So ladies and gents derude, this one goes out to you!

Skal du have en sommerklip?

  • Få 20% rabat på din næste behandling. Brug Rabatkoden: KARMA20 (skriv det i kommentarfeltet når du booker eller sig det i tlf. hvis du ringer ned). Den kan bruges på følgende stylister; Diana (Topstylist), Sara (Topstylist), Vitali (Topstylist), Mia (International Topstylist). Virker resten af Juni og hele Juli måned. 
  • Deltag i min konkurrence på Instagram hvor du kan vinde en lækker klipning, inkl. Kur, hovedbundsmassage, vask og glam n go (let makeup), til en værdi af 1000kr. Jeg trækker vinderen om en uge, søndag d. 1.7.18

Udover at de har tosset søde (og dygtige) frisører hos Nordic Hair Concept, så serverer stedet sgu også øl eller drinks istedet for kaffe (hvis man er til det), man kan også blot få sin kaffe. De sætter 5 kvarter af til alle dameklip (!) og 1 time til herre klip. Stedet er råt, men checket. Og inden man smutter hjem, får man tilbudt at få lagt en let make up, som de kalder Glam n´ Go.

For en god ordens skyld. Så får jeg ikke penge for at skrive dette indlæg, jow altså jeg har fået min klipning betalt. Men det er af egen fri vilje at jeg skriver dette indlæg. Og jeg ville ikke ane hvordan jeg kunne tipse jer med rabatkode hvis ikke jeg skrev det. Så håber I bærer over med mig.

HOP SÅ IND PÅ MIN INSTAGRAM OG DELTAG I KONKURRENCEN

 

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se vores nye produkt og hjælp os med at få nærværet tilbage