TIP: VILDE RABATTER på designer tøj -Designers and Friends.

Fantastiske fotos fra shoot med Frederikke

9ACBCCBB-1812-4C5D-AB37-A7D03BC36CB9

Det banker på døren. Det er Frederikke. “Heiii, kom indenfor”, “Vil du have en kop kaffe?”. Jeg vidste godt hun kom. Jeg havde selv ringet efter hende.

Hjemme hos os er det altid mig der tager billederne. ALTID. Primo januar blev jeg pludseligt helt angst for om ungerne en dag ville kigge album´sne igennem, og mistænke mig for aldrig at have været der.

Så jeg ringede til Frederikke.

Hun ville gerne komme indenfor. Og mægtig gerne have en kop kaffe. Vi kaldte hende ikke fotografen, det var vi blevet instrueret i. Bare Frederikke. At kalde hende fotografen ville skabe en unødig distance til børnene. Så bare Frederikke.

Hun lader tasken dumpe ned i entreen og sætter sig ind til vores store hvide spisebord. Ungerne er midt i frokosten og har makrel i hele femøren. Jeg sætter mig ved siden af med to kopper Latte. Og så går snakken. Frederikke sludrer lidt med mig, lidt med August, og lidt med Bastian der er midt i Lasagnen (vi ved jo alle at lasagne ikke skal være frisklavet). Der går mindst et kvarter førend hun diskret henter sin kæmpe taske. Sætter sig ned på gulvet og åbner den. August nærmer sig, som en nysgerrig hundehvalp. Frederikke griber chancen. “SE!”, “Har du nogensinde set så stort et kamera?”.

Broen var bygget!

I 1,5 time blev Honning Krukkerne fotograferet. Primært i de helt almindelige gøremål. En smule mere sammenpresset end normalt. Men situationerne (og billederne) afspejler 110% vores helt almindelige Brønshøj liv. Jeg sige. Hun er saftsuseme en knag til det med fotos. Hun formår at fange nogle fantastiske øjeblikke, uden filter, uden opstillede smil, og uden nervøse trækningerne ved øjet. Tilgengæld er de propfyldt med energi, ærlighed og mel på tøjet.

Er man til det, lissom os, så giver jeg hermed Frederikke mine varmeste anbefalinger. Jeg bookede hende helt selv. Jeg betalte hende helt selv. Men fordi hun har lovet at give mig noget rabat, nu hvor jeg blogger og ville skrive om hende, så har vi det der hedder en aftale. OG så går det under markedsføringensloven om reklame og sponsorat og derved skal jeg gøre jer opmærksom på at jeg har fået en bette rabat og altså skal indlægget kategoriseres som sponsoreret. Fred være med det. Jeg vil sgu anbefale hende til hver en tid, alligevel. Og billederne? De lyver ikke.

Hvad siger I? Kan I li´ dem? Har I en favorit?

fw8

FW7

FW6

fw5

fw4

 

fw2

FW1

 

FW

 

fw9

fw10

AA-123

 

AA-109

VIGTIGT!!! Så er det imorgen jeg skyder bloggens fødselsdagskonkurrence igang. Åh jeg håber I vil deltage… VIRKELIG! Gad i allefald godt selv vinde det. Jeg kan løfte lidt af sløret og fortælle at der både er smykker og lækre olier i puljen.

I weekenden holdt Bastian og jeg fællesfødselsdag med Mester Jacob (Bastians bror), som i anledningen var hjemme fra Berlin. Den stod på overdådigt brunch bord, katten af paptønden og 20 festglade familiemedlemmer.

Idag er jeg hjemme med begge unger og 2 snotnæser der er ved at løbe fra os. Men vi hygger os. Anna sover lunt i barnevognen til lyden af regn og blæst, August ser Motor Mille og jeg har sneget mig til lidt mig tid. Lige om lidt vil jeg lave mig en kop kaffe, smide stængerne op og joine Motor Mille og August.

Håber I har en forrygende mandag, at I har varm kaffe (eller kakao) i koppen, at nogen har kage med på kontoret, at myldretiden holder sig for døren og regnen holder sig udenfor.

Klem Mama C (som tænker at selvom det nogengange kræver sit at være alene med syge børn. Så er de faktisk ret så søde idag OG jeg slipper for de 4 km på cykel ned for at hente)

 

 

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

  • Shit, de er fine! Fik aldrig set dem, da vi var forbi sidst. Er helt enig – dem af August og Anna helt close up – DE er fine! Væg-værdige faktisk! Åh så smukke unger, I har lavet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Åååh det af Anna og det af August helt close up

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: VILDE RABATTER på designer tøj -Designers and Friends.