Maybritt Krewald Olier -min erfaring

TIP: VILDE RABATTER på designer tøj -Designers and Friends.

45B01BCF-86CC-4935-AAC0-D6C958E2583E

Venligst sponsoreret af Designers and Friends.

Hvis man nu er typen der rigtig godt gad at eje en DAY jakke, men bliver skræmt af de høje priser. Så kig med hér.

Designers and Friends? Ærligt, med hånden på hjertet, så kendte jeg ikke til shoppen for en uge siden.

Og når jeg bliver spurgt om jeg vil lave et indlæg, tjekker jeg altid produktet eller kunden ud inden jeg takker ja (eller nej tak). Nu har jeg så takket ja, for det er skisme et smart koncept. I must say.

Hvad det kan? Jeg vil gå så langt som at kalde det et eksklusivt online outlet, der giver imellem 50-80% på lækre brands. I flæng, Hilfiger, DAY, WON HUNDRED, Filippa K, Whiite, etc. Og så er det både til mænderne og damerne. Hvert brand kører i kampagner, dvs. at Hilfiger kører med vilde rabatter på bestemte varer i en uges tid. Makes sense?

Hvad jeg er vild med ved Designers and Friends?

  • De har en enkel og overskuelig webshop.
  • Ved mouse-over kan man se hvilke str der er tilbage, uden at man behøves at klikke ind på trøjen.
  • De har målt alt tøjet og skriver hvilken str de har taget udgangspunkt i. Samt forskellen i cm imellem de andre størrelser.
  • Jeg tjekkede dem lige på Trustpilot, og der scorer de 8,3 med over 300 henvendelser..

Få 100 kr til shopping
Lige p.t. kan man tilmelde sig deres nyhedsbrev og få 100 kroner at shoppe for lige hér. Så snart man har tilmeldt sig, får man en kode tilsendt per mail. Jeg er på! Det koster jo ikke noget. Tværtimod. Ja ok. Det kommer nok til at koste (mig) når jeg bruger de 100 kr, fordi jeg ved jeg kommer til at købe andre ting. Men altså i princippet. Ikk`?

Mig selv? Har forelsket mig i disse tre sager (bukserne mest fordi jeg trækker til højre når jeg ser striber. Lissom min mor. Det ligger i generne.) Jeg har skrevet et eksempel på deres priser under billedet. Bare så I får en fornemmelse…

designers and friends 1

DAY, Rain bluse. Pris: 745 (sat ned fra 1.500)

designers and friends

DAY, Cardigan Pris: 499 (sat ned fra 1.000)

df3

Lolly´s Laundry, Mona bukser. Pris: 249 (sat ned fra 600)

 

Happy Shopping og hav en fremragende weekend.

KLEM MAMAC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maybritt Krewald Olier -min erfaring