Work in Progress...

UNDSKYLD!

Ommenommenum

Ommenommenum

Jeg har ikke glemt tirsdag tippet. Men der var noget jeg skulle i går, som jeg ikke kunne fortælle jer i forgårs. Den ene halvdel af mine forældre havde nemmerlig sølvbryllup. Og traditionen tro, stod min bror og jeg for den del af planlægning der skulle foregå FØR fanden fik sko på. Den hemmelige del. Det er FANME tortur som småbørnsforældre at skulle stå op inden ungerne vågner. Men det hele værd at se det glade sølvbryllupspar i porten. Og få kaffe. Oveni det, har jeg jo som bekendt været lagt lidt ned af barnedåbs planlægning (læs endelig og se billeder hér), en bette August der er hjemme på 3. dagen med hoste og snot. Så det er ikke meget blogforberedelse der har været plads til.

`Det er så yndigt at følges ad´

`Det er så yndigt at følges ad´

Nok med undskyldningerne. Jeg er stadig stor fan af min idé med et tirsdags tip. Off course, I made it. Så I skal selvfølgelig ikke snydes, selvom det er blevet onsdag.

Optimér frikadelle stegningen

Efter 5 års kæresteskab med Bastian, lærer han mig dette trick.

`Fars i pose´ kalder vi det. Slut med skeer og skål. Smid simpelthen farsen ned i en fryspose, klip et hul i det ene hjørne (på størrelse med ønsket frikadelle), og pres ud. Bastian presser ud direkte på panden. Jeg presser ud i højre hånd, former snabbt og lægger ned i det sydende smør. Med andre ord, man gør hvad der passer en bedst.

`Fars i pose´ tricket

`Fars i pose´ tricket

SHIT det er smart. Selv min far der ellers ikke er den bedste til at tage imod gode råd. Måtte ty til det, da han skulle stege sig igennem 3 kg fars til barnedåben. Og han ku´ li´ det.

That´s all for now folks.

God onsdag og håber I alle nød jeres Skt. Hans på enten den ene eller anden måde. Og så er det jo i aften at jeg skal holde foredrag på Mindful Moving. UHA, jeg er så spændt som en nyoppustet ballon.

Se i øvrigt alle de andre tirsdags tips hér

//C

 Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

  • Årh hvad et lækkert tip! Så kan jeg lige tippe tippet endnu mere – skyd dem ud på en en bradepande og I ovnen med dem 🙂 Sådan laver vi altid frikadeller. Det er dejlig nemt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • karmamilli

      Årh hvad et smart tip på tippet. Bliver de ligeså lækre og sprøde som i smør på pande?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tja tjoo… De bliver nok ikke HELT ligeså smør-sprøde, da der jo ikke er smør ovenpå 😉 Men sprøde bliver de da 😛

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • karmamilli

      Fairenough. Hvor der er vilje er der vej. Måske man kan smide en klat smør ned sammen med dem?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work in Progress...