Forældreskolen #1

Work in Progress…

Rod før fest:-)

Rod før fest:-)

Er p.t. lagt ned af barnedåbsforberedelser. Som NOGEN har besluttet skal holdes hjemme. Ingen nævnt, ingen glemt. Men det bliver da ingen problem at huse 50 mennesker. TSK! For fuck sake, hvis ikke I nåede at sætte jeres kryds i torsdags. Så gør det LIGE for at vejret bliver godt i morgen. PLEASE!

Og nu vi er ved det. Ikke at jeg er politisk aktiv, men kan nu alligevel ikke sidde overhørig at størstedelen af min FB feed var i chok i går. Inkl. mig selv. Men demokratiet har stemt og jeg tror det vi ser, er efterveer af at midterpartierne er blevet så udviskede at man snart ikke aner hvilken farve de oprindeligt havde. I stedet søger folk ud i ekstremerne.

Jeg er født og opvokset med, at man skal tro på det gode i folk til det modsatte er bevist. Så skulle vi ikke prøve at se om vi alle kunne finde bare én positivt ting ved valget. Så skal det sgu nok gå alligevel. Det hele.

Det var bare et hurtigt pip fra mig. Nu vil jeg smutte tilbage til forberedelserne og glæde mig til i morgen.

Hav en SKØN weekend alle sammen.

I´ll be back.

//C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældreskolen #1