De bedste hårprodukter... ever!

Kærlighedskrukken! Bedste gaveidé fra barn til mor (eller far)

kaerlighedskrukken

“Hvad er det?” Spørger jeg nysgerrigt Louise.

Vi sidder hos hende i Hareskoven, og arbejder på vores drøm. I vindueskammen står en lille krukke med låg. Indeni ligger en masse små gule, aflange sedler.

“Det er min julegave!” svarer Louise. “Fra min søn” (red. som er 5 år)

“Men hvad er det?” spørger jeg igen.

“Det er en lille krukke, med små noter som min søn har sagt om mig. Han har lavet den i smug sammen med sin far. Og så er meningen at jeg hver dag må trække en ny seddel. Det er mega hyggeligt!” svarer hun.

“Ej shit en god idé! Og simpel!”, “Må jeg dele den på bloggen??”

Louise “JA DA!!!”

Så jeg har nu fået lov til at fotografere krukken, som jeg har valgt at kalde kærlighedskrukken. OG OG OG! Jeg har fået lov til at læse nogle af sedlerne, OG skrive dem herinde. Here goes…

“Jeg elsker når du putter mig, fordi i nogle lande bliver man ikke puttet, men ryger direkte i seng”

“Fordi at du vil lege med mig nogle gange, men det er ikke så tit”

“Fordi at du er dejlig”

“Fordi jeg fik dig som mor”

Det er simpelthen så mega sødt. At jeg måtte dele det med jer. Jeg tror, slag på tasken, at der ligger omtrent 50 sedler i alt. Og i virkeligheden kan man jo lave sådan en til hvem som helst, som barnet har kært. Ja eller bare som voksen, til en anden voksen. Ja eller fra voksen til barn. Mulighederne er uendelige!

Jeg skal helt sikkert lave en på et tidspunkt.

God fornøjelse. Og hey. Del endelig idéen (og linket) med venner og bekendte.

Læs også 10 tips til den gode aflevering i vuggestuen eller børnehaven

2 kommentarer

 • Jeg lavede faktisk en lignende krukke til min kæreste på vores årsdag sidste år. En ‘krukke med minder’. Om alle de ting vi havde lavet sammen i løbet af året… Det er en dejlig gave – både at lave og at få 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ej, blev han ikke mega glad for den??? Det er da TOPHYGGELIGT!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste hårprodukter... ever!