Hvad skal der være i vuggestue kassen?

Hvordan laver man piger? (eller drenge?)

fw10

Jeg tør godt at sige det højt. Vi havde August (som jeg elsker herfra og til månen). Og jeg blev gravid igen. Og jeg ønskede det. Det gjorde jeg. Jeg ønskede at den næste blev

EN PIGE!

Er det forbudt? Det er vel ok at ønske sig noget. Vi ved jo godt at det ikke altid går i opfyldelse. Og jeg er da heller ikke et sekund i tvivl om, at jeg havde elsket en dreng ligeså højt som jeg elsker Anna.

Men vi fik en pige. Og jeg havde læst på lektien. Man kan ikke styre alt. Men min ingeniør hjerne fortalte mig at der måtte være noget kemisk forbundet med hvilket køn man fik ud i den sidste ende. Så jeg undersøgte sagen. På alle leder og kanter. Og splittede Google i atomer.

Jeg håbede og ønskede på en pige. Og vi fik en pige.

Hvad jeg gjorde? Jeg ændrede i mine kostvaner. For kloge hoveder sagde at den basiske balance (mener jeg) i kvindens underliv spiller en væsentlig rolle for hvilken sædcelle der har bedst levevilkår dernede.

Jeg ANER jo for så vidt ikke om det var derfor vi fik en pige. Men det er da forsøget værd. Og da jeg stadig har de to gule post-its med do´s and dont´s madvarer hængende på indersiden af skabslågen. Har jeg længe tænkt at jeg ville dele det med jer.

Hvem ved? Måske der sidder nogen derude der har de samme tanker som os….

Ønsker man en Pige? 

SPIS MASSER af følgende:

 • Spinat
 • Ost
 • Yoghurt
 • Broccoli
 • Havregryn
 • Appelsiner
 • Is
 • Laks (omega 3)
 • Makrel (omega 3)
 • Fuldkorn
 • Fed mælk
 • Multivitamin
 • Vand

og UNDGÅ følgende:

 • Salt
 • Bananer
 • Oliven
 • Bacon
 • Pålæg
 • Kartofler
 • Brød
 • Fedt
 • Sodavand

Er det istedet en dreng man ønsker? Bytter man rundt på ovenstående lister. 

Og husk nu lige, jeg er ikke ekspert. Men jeg har samlet en masse gode råd fra diverse steder.

Og nej det er ikke forbudt at ønske. For jeg er stensikker på, at uanset hvad udfaldet er. Er kærligheden lige enorm.

Knald godt:-).

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

8 kommentarer

 • Emilie

  Du skulle have delt det for længe siden😂 For altså mine kostvaner er nok mere betydende at jeg får endnu en dreng end en pige. Haha hvor lang tid skal man køre følgende kostplan før kroppen er i balance?😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Haha sorry!!! Og det aner jeg ikke desværre….:-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Var ik ment på den måde 😂😂 er bare nogle gode råd, men altså alle børn er jo skønne. En pige håber jeg på at få på et tidspunkt, nu må vi se. Tak for endnu et godt indlæg ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Haha- Selv tak!!! Og tusind tak for stadig at læse med:-). Jeg elsker det!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg spiste løs fra pige-listen og så lige bacon fra drenge-listen. Som jeg i øvrigt ikke kendte før i aften. Og har 2 drenge :p Måske er det den bacon? Anyway, selvfølgelig må man håbe på det ene, tænker jeg. Jeg ville så gerne have haft i hvert fald én pige, men som du skriver, så elsker jeg bestemt ikke mine drenge mindre af den grund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHAHA Man skal sgu ikke undervurdere dén connection der er imellem mænd og bacon. Just saying!!!! Unik. Passer vist meget godt her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majken

   Haha, her i huset er det nu kvinderne (dvs mig) der er gladest for bacon 😉 Men der kan da sagtens være en sammenhæng der, med vores drenge. Det må jeg lige huske til den 3’er vi i hvert fald ikke skal have, hvis vi en dag ændrer mening om det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Haha til den 3´er vi ihvertfald ikke skal have:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal der være i vuggestue kassen?