Hvordan laver man piger? (eller drenge?)

Jeg elsker begge mine børn. Med eller uden tissemand!

anna-foedsel-1

Jeg har aldrig skrevet et kontroversielt indlæg før. Stukket hånden i en hvepserede, som man siger. Men med gårsdagens indlæg vidste jeg godt, at jeg muligvis bevægede mig på kanten.

Det var ikke slemt, bevares. Jeg har set værre shitstorms.

Men som blogger, eller blotter, har man nogengange også lyst til at provokere lidt. Stå frem. Bryde tabuer. Og alt det der. Det var egentligt ikke intentionen med indlægget. Jeg ville såmænd bare gerne dele et godt råd.

Gårsdagens indlæg har jeg længe haft lyst til at lave. Hvorfor?

– Fordi jeg selv søgte på den info da vi gik igang med at lave nr 2.

– Fordi jeg da for faen ikke kan være den eneste der har drømt om én af hver!?!

– Fordi listen har stirret på mig fra indersiden af køkkenskabslågen, hver gang jeg har lavet en kop kaffe. Og mindet mig om, at andre måske kunne bruge den.

Jeg kunne have hevet den ned, og smidt den ud. Jeg kunne have ladet den hænge, og ikke gjort mere figur af den kage. Men det gjorde jeg ikke.

Jeg skrev et indlæg.

Og ligegyldigt hvordan jeg vendte og drejede det. Så blev det nødt til at hedde noget med ‘Sådan laver du piger’ eller ‘Sådan laver du drenge’. I kan vel nok selv regne ud hvad folk havde forventet hvis jeg havde kaldt det ‘Sådan laver du børn’!?

Så der måtte et køn på.

Og helt oprigtigt. Første gang jeg var gravid havde jeg ingen drømme eller ønsker om kønnet. Men jeg drømte inderligt om at få tvillinger. Det fik jeg ikke. Og det var bedøvende lige meget. Jeg har nydt drømmen, imens jeg havde den. Og da det blev en August, var jeg lykkelig. Da jeg var gravid 2. gang, så drømte jeg om en Anna.

JA det gjorde jeg. Er det forkert?

Det er vel smag og behag. Jeg er en drømmer i ALT hvad jeg laver. Jeg drømmer om at få en fed grund, med et lille hus på, og en terrasse i soveværelset der åbner op ud til Stillehavet. Jeg drømmer om en lang ferie med min familie i Australien, hvor vi kan ridde på hesteryg og tage dykkercertifikat. Jeg drømmer om risengrød til aftensmad.

Jeg er da UDEMÆRKET KLAR OVER at ikke alle drømme bliver til virkelighed. Men hvad er der nu galt i at drømme!?!? Jeg sparer op, og måske en dag vi kan købe et hus på stranden (MÅSKE). Og jeg ændrer kostvaner for at øge chancerne for en pige.

Hvad er forskellen?

At drømme er ikke at sige det samme som, at jeg bliver skuffet, og sur, og tvær, og rynket før tid. Hvis ikke jeg får mit hus på en strand i Stillehavet. Eller hvis jeg får en pige istedet for en dreng!

Jeg er fanfisme glad bare jeg har tag over hovedet (det er mere end hvad mange andre har). Og jeg er glad bare det, at jeg har et barn (det er heller ikke alle -desværre- der er så heldige).

Jeg elsker alt i mit liv. 

Men jeg elsker sgu os at drømme. Og det skal der være plads til. Jeg vil ikke slåes oveni hovedet fordi jeg drømmer. Og deler det. Og deler et tip til hvordan man kan nå sine drømme. Og tag så lige igen et kig på overskriften. 

Det er et tip til at få enten en dreng eller en pige. Alt efter hvad man drømmer om. Nogen drømmer om 2 drenge. Nogen drømmer om 2 piger. Nogen drømmer om 8 børn. Nogen vil slet ikke have dem.

Jeg har absolut ingen holdning til om et køn er bedre end et andet. Eller JOW, det har jeg. Jeg synes hvert køn har sine fordele. Og vi kan jo for faen ikke leve uden hinanden. Så, i mine øjne, er begge køn lige perfekte!

Jeg drømte om en pige, fordi jeg syntes det kunne være sjovt at se en mini mig. Og jeg drømte om en dreng, fordi jeg elsker den energi og ligetilhed drengebørn kommer med.

Jeg elsker begge mine børn. Med eller uden tissemand!

Der var én der igår skrev på min IG, det handler jo ikke om kønnet. Det handler om kærlighed. Så at man drømmer om det ene eller et køn, det er meget normalt. For uanset hvad, vil kærligheden altid være ligestor.

Så GU må man drømme. Så længe man ikke bliver skuffet i en sådan grad at nogen bliver kede af det. Så må man da drømme. Alt det man vil.

Hvad jeg drømmer om vores 3’er bliver?!? Kommer aldrig til at ske🙀😂. Men SKAL jeg svare? Så har jeg allerede sagt til Bastian, at hvis vi får en 3´er. Så vil jeg ikke vide kønnet. Jeg vil bare gerne have en sund og rask baby. DER SOVER! Og denne gang HELST ikke tvillinger.

Og for lige at hugge det i sten. Jeg er vild med de to jeg har❤️❤️.

Hav nu en dejlig weekend. Og GLÆD jer til i aften når 2. nummer af En Bloglæsers Bekendelser er på gaden, hvor I kan møde smukke Maria der (apropos) lige har født (som i for 6 dage siden) en dejlig lille DRENG!

Og hvis I har lyst til at læse om min lynfødsel med Anna så er det her…

Vil man se om folk har en holdning til om piger er mere eftertragtede end drenge, så kan jeg anbefale at man kigger med i kommentarsporet hos søde Sanne bag Incredibaby:-).

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

6 kommentarer

 • Jeanette

  Jeg synes det var et fedt indlæg du lavede. Jeg har 2 drenge, som jeg elsker over alt dor jorden. Men i begge mine graviditer ønskede jeg at det var piger. Hvorfor, tjaa… Men jeg vil da for alt i verden ikke bytte mine dejlige drenge for noget. Man må nemlig gerne drømme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja man må! Og tak!!!! Og tusind tak for kommentar og for at læse med. Og tillykke med dine to dejlige drenge:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg læste ikke din indlæg som andet end det du beskriver her. Og bestemt ikke som ar din kærlighed til august er mindre fordi du ønskede dig en anna OGSÅ.

  Helt ærgeligt troede jeg længe min første var en dreng, men håbede lidt på en pige. For jeg kunne godt lidt tanken om at have en storesøster. Men jeg ved også ar være der kommet en dreng ud var jeg også blevet fantastisk glad. (Kendte ikke kønnet )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Årh det var godt:-). Det er sjovt, ikk´!? Jeg tror de fleste håber på et eller andet… Men det er bare min hypotese. Nogen siger det højt, andre gør ikke. Nogen vælger netop ikke at sige noget højt, fordi de måske selv bliver skuffede!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har ikke børn endnu, men regner med at jeg gerne vil have 2 stks unger og jeg vil da helt vildt gerne have en af hver. Det er ingen hemmelighed. Selvfølgelig er sunde og raske børn topprioriteten, men hvis jeg selv kunne vælge, ville jeg vælge en dreng og en pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jeg er helt enig:-). Der er stor forskel. Synes jeg. Og det håber jeg også de fleste forstår:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan laver man piger? (eller drenge?)