Vi har været offline og i vandet

Bordet fanger! Før/efter billeder af mave

tab dig
Farvel til Fede Dorrit. Goddag til MILF. Eller noget. Det skal være SLUT med opstrammende shorts og fobi for korte kjoler og andet godttøj, der viser mere hud end en eskimo en kold vintermorgen. Forudser at det bliver ulideligt varmt. På et tidspunkt denne sommer. De stænger. Den mave. Og de mormorarme. MÅ.TILBAGE.IN.SHAPE! PUNKTUM.

Jeg er simpelthen blevet træt af at skulle løbe fra omklæderen i Vestbadet og ind i det, iøvrigt, MEGET lave børnebassin. Det er altså IKKE en kvinde der lige har født, der har designet dét bassin. Eller iøvrigt placeret det LÆNGST VÆK fra omklæderen. SHIT hvor skal man ligge udstrakt for at skjule både ridelår, blævermave og mormor arme. En slags strandet hval tilstand. En fin strandet hval, vel og mærke, i en billig bikini. Der jævnligt råber ” FLOT SKAT” og “Nej, skat. Mor kan ikke komme over og rutche med dig. Hun ligger LIGE så fint hér”. “Faktisk er det forbudt for voksne at bevæge sig i børnebassinet” -har jeg bildt ham ind. Det må man godt! Det er min værdighed det handler om.

Så jeg er gået i kamp! Imod mig selv og min ryggrad og min virkeligt søde tand. For jeg skal denundelynme ned i en lækker DYR bikini når vi smutter til Malaga. BASTA!

Step 1:
Jeg har bestilt et par nye træningsbukser, på anbefaling fra Fitmom.dk. Man må IKK´ gå ned på udstyr. Skal allerede teste dem i dag når jeg skal løbe 5 km (red. GÅ) Alt for damernes løb på Amager.

2XU træningsbukser fra fitnesspigen.dk. På anbefaling fra fitmom.dk

2XU træningsbukser fra fitnesspigen.dk. På anbefaling fra fitmom.dk

Step 2:
AL SLIK ER FORBUDT! Det har det faktisk været i godt 3 uger nu. Og jeg har været SUPER sej til at holde det. Men HOLD KÆFT det er hårdt. Hey! Slap lige af. Jeg er så heller ikke noget overmenneske. Så i fredags, i sommerhuset. Skulle Bastian og svigerfar købe ind. What did I do? Jeg tog mine allerbedste hundeøjne på og stirrede på min forlovede, og bad det bedste jeg har lært, om ikke han nok ville købe en STOR skål slik med hjem til mig!?! And so he did!!!!

3 STORE poser Haribo, i 1 stor skål. Og jeg åd næsten det hele.

3 STORE poser Haribo, i 1 stor skål. Og jeg åd næsten det hele.

Resultat: Mega hovedpine i 2 dage efter. Som om min krop har fattet den ikke har brug for den slags sukker. SHIT, hvad er det jeg har rodet mig ud i.

Step 3:
Ud og røre mig hver dag. Giver lidt sig selv da det fremover er MIG der står for al hentning af charmetrolden. Og da mit eneste transportmiddel er min cykel, med dertilhørende anhænger. Ja så giver det jo sig selv. I øvrigt et super tip at anskaffe sig sådan en slags, hvis man skal omkring med 2 unger. Baby indsatsen er bomben for Anna, hun både sover godt i den. Og skider. Det må være noget med stillingen. Tip hermed givet videre til eventuelle mavebørn. Derudover er jeg på Trilletræning hver torsdag (læs evt. om det hér) og er sågar ved et blive lokket til noget Cross fit os´… MEN der skal jo os være tid til at barsle den og spise kager. Så nu må vi se.

Thule Chariot Carrier fra ABC kids. Inkl. Baby sling.

Cougar 2 Thule Chariot 2014 fra ABC kids. Inkl. Baby sling.

Step 4:
Så lidt Pasta, Ris og Kartofler. Som muligt.

Step 5:
En tur i powerhoopen hver dag

MÅL!
Jeg skal være nede på min startvægt inden jeg flyver til Malaga til September. Og jeg skal kunne gå, LANGSOMT, gerne lidt dangderende fra omklæderen og HELE vejen hen i børnebassinet. Hvor jeg SÆTTER MIG PÅ KANTEN. Eller ENDNU bedre. Napper mig en rutschetur på den 1 meter høje rutschebane.

Lidt fakta:
Startvægt: 64 kg
Slutvægt i med baby on board: Kan ikke huske det. Vægten gik i stykker. Eller vi blev uvenner. Eller noget. Men måske omkring de 85,5kg.
Nuværende vægt: 71 kg. Og på de 3 uger uden slik har jeg smidt 2,5 af dem:-). Lidt skræmmende faktisk. Hvad slik gør altså.
Mål: 64 kg. Og gerne lidt strammere maveskind…. -Og lår. Og arme.

Og så skal jeg altså lige sende en MEGA hilsen til pigerne i vægt- og motionsgruppen der alle har født i marts. Den gruppe burde hedde vægt- og MOTIVATIONSgruppen. For, NØJ hvor bliver man motiveret af ikke at være den eneste der gerne vil af med lidt overskydende.

Nu har jeg sagt det højt. Nu er det rigtigt. Og nu har jeg lovet jer, at jeg vil nå mit mål! Så MÅ det kunne lade sig gøre.

Bordet fanger, som man si´r!

KH C

p.s BEMÆRK at træstammer IKKE er ekskluderet fra min plan. Meget vigtig detalje. Da jeg deltager i en konkurrence om at vinde en 4 kg´s træstamme på Facebook hos Mejsners Bageri. Aner ikke om man kan stemme på hvem man synes skal vinde. Men hvis I lyster og iøvrigt synes det, så skriv da ENDELIG en kommentar derinde på at jeg ville være en brandgod og oplagt vinder af sådan en krabat. I know, lidt skævt indlæg at gøre reklame i for dén konkurrence. Og nej, ingen affiliates. Jeg vil bare VIRKELIG gerne vinde den træstamme!

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • Sikke en sej cykelanhænger! Har selv gået og leget med tænken om at cykle, har bare ikke lige kunne greje hvordan!? Hvad hedder modellen I har købt? Kan kun finde “cougar” og “coaster”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Den er SUPER smart. Den hedder en Cougar 2 Thule Chariot 2014:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesus christ – kan man rette i sin kommentar!? Jeg FNES faktisk rigtig meget over det med træstamme-konkurrencen (!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   AHAHAHAHAHAHA Line for faen! Jeg storgrinede bare at læse dine kommentarer! HAHAHAHA TAK FOR DEM:-). Hver og én! Jeg ELSKER du læser med:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dig – og din bog og jeg fies faktisk rigtig meget over det med træstamme-konkurrencen!
  You go girl! Jeg hepper totalt!!

  Kram fra Line (Viuf Hessner)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså….er sikker på at jeg ville være vild med din bog hvis du udgav én, men på nuværende tidspunkt mente jeg BLOG *rødmesmiley*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har været offline og i vandet