HoLD KæFT! NoGeT oM BøRNeoPDRaGeLSe

Vil I se mit soveværelse? (Før og efter billeder)

Så er soveværelset ved at være færdigt. Vi mangler stadig lidt småting, men I grove træk, er det færdigt. Så jeg tænkte om I ville se med?

Jeg har ikke selv det mest veludviklede indretningsgen. Men det har Nana, min meget gode veninde (og iøvrigt blogger). Så hun tog sig tid i 4 timer, kom hjem til mig, og gav den hele armen. Jeg sørgede for boller, ost, pølse, og te (hun drikker ikke kaffe -whut?!). Derefter gik hun rundt i huset med en lille blok og en ipad og noterede sig gode fifs.

Bagefter satte hun sig med mig og gennemgik hvert rum, viste mig på listen hvad hun anbefalede, og som inspiration havde hun fundet billeder på Ipaden, af interiør der kunne passe ind i hendes forslag. Hun havde sågar tænkt ind at vi ikke nødvendigvis har millioner, at shoppe for.

MEGA TAK  FOR HJÆLPEN NANA!!!

Og nu, mine damer og herrer, billederne!

Først kan I se hvordan det så ud FØR (Det ene billede jeg har husket at tage)! Derefter hvad jeg har gjort for at få det hyggeligt. Vi mangler stadig et lille tæppe til gulvet, og nogle fine natlamper. Måske vi er heldige til Black Friday.

FØR

img_08281

EFTER

dsc_0591

Plakaten er her fra. Planten er fra Aldershvile Planteskole. Den hængende potte har jeg fundet hos Silvan.

dsc_0582

Farven på væggen er fra DYRUPS og hedder NEUTRAL10 (og man sover mega godt efter vi malede, det giver en helt magisk ro)

dsc_0579

Puder og sengetæppe er fra HAY, sengebordet er fra IKEA og sengen er fra Bedrenætter (og man sover sygt godt i den!).

dsc_0595

Foldestolen er en Mogens Koch stol, jeg elsker den. Man sidder åndssvagt godt I den og så er den bare mega pæn. Og så var Mogens Koch min papfarfar (Gamle Mogens kaldte vi ham). Hvis I os kan li´ den, så find den hér.

Tæppet på stolen er her fra.

Kaktussen er fra Rema1000.

 dsc_0598

Kan I li’ det?

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

8 kommentarer

 • Hanne

  MEGET flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pisse hamrende flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ihhhh… Det er lige den grå farve jeg forsøger at overtale Rasmus til at vi også skal have på væggen i soveværelset…. Gad vide om det nogensinde lykkes 🙂
  Det ser mega fedt ud… tommel op,,,:-)
  Kram fra Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Sig at Bastian blev SUPER positiv over hvor fed en effekt det havde på roen i soveværelset. Han er MEGET glad for det!!!! OG TAK SMUKKE!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Damn it, det er blevet flot! Du fik malet bogkassen, hængt planten op og byttet om på stolene, som vi havde snakket om. Hvor er det blevet flot Christina. Stolt af dig ❤️ Glæder mig til at se resten af hytten også 👏🏼👏🏼 Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   TAK SØDE! Og endnu engang tak for hjælpen. Du skal glæde dig til at se stue og snart entré. Der bliver knoklet når overskuddet er der. Så lidt i etaper. Men skrivebordet står i stuen, og jeg bruger det hver dag. Jeg ELSKER den plads! TAK SMUKKE!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HoLD KæFT! NoGeT oM BøRNeoPDRaGeLSe