Kanelsluger?

Skruk? Skal vi have en 3´er?

V__22C6

I fredags skrev jeg om to store begivenheder der var på trapperne netop den dag. Det gjorde jeg lige hér. Men hvad jeg, på dét tidspunkt, ikke vidste var at endnu en begivenhed tog sin plads på Herlev. Fødegangen that was! En ENDNU større begivenhed.

En rigtig god veninde havde en styrt (men god) fødsel af smukke lille Hector. Idag fik jeg lov til at besøge dem. Åh gud! Jeg græd, da jeg så videoen af den stolte storebors første møde med lillebror. Ligesom jeg græd, da August mødte Anna for første gang. Fuldstændig som tårene presser sig på nu, imens jeg skriver det hér.

Jeg er VILD med babyer. Og børn. Os´ børn. Jeg er simpelthen hovedkuls forelsket i alle små mennesker (mest når de er glade og vågne og ikke brokker sig over mit valg af bestik). Men det er da fascinerende, hvad de små hjerner kan lære på ganske kort tid. Og dén udvikling er jo fabelagtig at få lov at følge på nært hold.

Og idag, imens jeg sad dér med lille Hector i mine arme. Lille Hector kun 85 timer gammel. Med alle hans søde lyde og spæde bevægelser. Og lyttede spændt på hans mor fortælle om fødslen fra ende til anden (bogstaveligt talt). Begyndte mit ur at tikke! Ærligt? Det troede jeg faktisk aldrig skulle ske igen. Vi er færdige med at få børn. Har vi aftalt. Helt seriøst så tror jeg sgu os´, vi går fra hinanden, hvis vi får et bette kravl mere.

Alligevel begyndte æggestokkene at dirre og tankemylderet at vibrere rundt i hovedet på mig. Hvor gad jeg dog godt føde igen. Er det mærkeligt? Jeg var ikke vild med at være gravid. Det var jeg ikke. Men jeg var faktisk ret vild med at føde. Og jeg gjorde det gerne igen. Og igen! Jeg kan da ikke være den eneste på denne planet?

Heldigvis var min hjerne så tilpas fornuftig, at den straks smed trumfkortet og huskede mig på de søvnløse nætter og trodskampene med skrigende baby på armen. Og BUM! Begge æggestokke stod stille. MUSEstille.

Så nej, vi skal ikke have en 3´er. Vi har det godt som vi har det nu. Som en familie på 4. Omend det måske er spild af gode gener (jantelov, gå væk), så er der lukket for det varme vand. So to speak.

Men det kunne da være lidt sjovt at høre jer. Skal I have flere børn? Og hvor mange har I? Og kunne I lide at føde? (Tænk, hvis jeg var den eneste)

Klem Mama-til-to-Honning.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

12 kommentarer

 • Malene

  Har to kejsersnit børn så ved ikke om jeg ville kunne lideat føde 😉
  Til gængæld er jeg vild med at være gravid – elskede det. Og jeg elskede at se hvordan min krop forandrede sig. Ok, jeg var en af de heldige der kun tog 8 kg på og stadig havde talje, set bagfra. Desværre er 2 børn her nok, selv om den halve æggestok der stadig er tilbage, hopper og danse når den ser en nyfødt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHA det gør mine os. Men det ER altså slut. Jeg må låne andres når det er:-) Tak for din kommentar:) Og for at læse med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagný

  Jeg havde også den mest fantastiske oplevelse når jeg fødte og jeg gør det gerne igen og igen. Hvis jeg ku slippe for kvalmen ved at føde 10 gange så gjorde jeg gerne det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHAHA HØRT!!! Eller bøkkenløsning. Til helvedes forport med bækkenløsning. Så hellere føde 48 børn. Klem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne have gjort det igen dagen efter. F**k det var fedt. Og hvor er jeg bare stadig virkelig ked af at jeg ikke må selv ved nr 2 (Og hvem ved 3). Men der skal ikke sidde nogen baby fast i mit sammenskruede bækken! Så hellere roligt hud mod hud kejsersnit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det kan jeg godt forstå. Både det ene og det andet. Og også det tredje. Det skal nok gå godt. Uanset hvad der sker. Og tak for kommentaren sødeste Tine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  TAK med tak på – jeg er ikke bare hende den irriterende, som lige efter at have født sagde; “det kunne jeg godt gøre igen” 🙂 Både graviditet og fødsel gik bare så godt, og jeg bliver allerede (11 måneder efter fødsel) helt misundelig over alle de skønne maver, der strutter rundt omkring. Skal uden tvivl have nr. 2, men synes, der er et stort spring fra nr. 2 til 3 🙂 Tak for gode anekdokter og råd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅRH TILLYKKE NANNA! Og ja, vi er nok ikke så mange:-). Og tak til dig for at læse med. Det er TOP HYGGELIGT!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Du er ikke den eneste, jeg er også vild med at føde. Jeg synes det er helt fantastisk, nok gør det ondt, men med et stopper smerten og et styks lækker baby er kommet til verden.
  Vi har tre dejlige unger (5 år, 2år, 8mdr), og vi synes begge at det er lidt svært at sige stop, men vi skal ikke have flere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   WORD! Det er jo lige præcis det. Så syret, så øredøvende ømt, og så fantastisk, på én gang! Årh så er der da os godt gang i den hjemme hos jer?:-) Hav en skøn aften. Og tusind tak for at læse med og kommenterer. Jeg elsker kommentarer. Det er så fedt at vide at der sidder nogen i den anden ende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg er højgravid med nr. 2 og jeg kan indtil videre også godt lide at føde (længe leve god forberedelse!) men er heller ikke helt fan af at være tung og begrænset (giv mig en kold fadøl og en stor, blodrød bøf, tak!). Selvom det egentlig er smukt og fascinerende hvad kvindekroppen kan præstere på 9 måneder!

  Nå, men vi skal kun have de her 2. Det passer bare godt, og jeg vil også gerne være (semi)ung uden småbørn. Men jeg VED at jeg bliver mega skruk igen, når veninderne kommer med store maver og små lækre babyer. Og jeg har allerede forklaret min mand, at det kommer til at ske, men han må ikke lytte til mig når det gør :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Åh Majken. Det er så vidunderligt. Den sidste tid. Både fordi graviditeten lakker mod enden, men også fordi man nærmer sig den store dag:-). Det kommer til at blive en RIGTIG god fødsel, alle jeg kender der er gået positivt ind til det, har haft en god oplevelse.

   HAHAHAHA måtte lige grine af din allersidste kommentar. Tror os jeg skal forberede Bastian på selvsamme.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsluger?