Pas på dit dejlige barn i julen!

Jeg skal da på date. Skal jeg….

enlight1

Med min mand. I aften! Mormor og bedstefar kommer herhjem, og overtager styringen kl cirkus 16.30. Lige i tide til at de kan nå at skære den kolde honningmelon i mundrette hapser. Fordele dem i 2 små plastik skåle. Og smække måsene i sofaen. Til Nissebanden. Alle 4. Ungerne og bedsterne.

Alt imens vil jeg gribe min vidunderlige kæreste under armen. Hanke op i ham, og køre ud i det Københavnske natteliv.

Først tænker jeg vi skal spise lidt mad. Dernæst har jeg, for titusind år siden, booket et foredrag vi skal høre.

PARFORHOLDETS (U)MULIGHEDER MED BØRN

Stærkt og godt styret af Morten Resen (I ved ham jeg har et lille crush på). Og Lola Jensen (som jeg ikke har et crush på).

Jeg har hørt det skulle være både sjovt, men også vældigt givende.

Det er på Bella Sky. Og jeg glæder mig!

Lige nu kører kaffemaskinen. Loui står og brygger til os begge. Bagefter skal vi dykke ned i vores koncept. Shit hvor bliver det altså spændende om det bliver til noget. Hvis det gør, ku det da være skide sjovt at lave en slags start up dagbog? Nå. Den tid, den glæde.

Hav det vidunderligt ude i stuerne.

Og har I husket at deltage i min konkurrence? Jeg trækker lod på lørdag. I anledningen af Bastians fødselsdag.

1 kommentar

  • Michelle

    Godt du lige fik gjort det klart at du ikk har et Crush på lola 😅😉

    Rigtig god kærestetur 👌🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på dit dejlige barn i julen!