Imponerende og nemt æggetrick

Når baby skriver ønskelisten

Dicte2Kære Julemand,

I år der ønsker jeg mig ikke Lego, Jellycat bamser eller tøj fra Wheat. Så smid listen fra mine forældre ud. Næææh den rigtige ønskeliste. Den har du lige hér:

Stearinlyset! Åh gud. Det er så fint. Med ild i. Masser af ild i. JA! Dét ville jeg gerne have. I hånden. Helst. Og så i munden. Åh giv mig pleeeease det stearinlys. Med ild i.

Toiletrullen. Rullet ud. På heeele badeværelsesgulvet. Jeg skal gøre det. Og så i småstykker. Det ku være så fint. ÅHA kan du se det? Forestil dig hvor flot. Og sjovt. Dét ønsker jeg mig. MEGET!

Mors øreringe. Dem der dingler. Dem jeg ha´. Fra mors øre. Direkte. Det er bedst. Hevet ud. Og så ind i munden. MMMmmm. De må smage så stjerne godt! Dét tænker jeg. Jeg vil ha´ øreringe. Mors øreringe.

Komfuret. Knapperne på komfuret. De fine knapper man kan trykke på. Ovnen skal være tændt og varm. Åh hvis bare jeg måtte røre de knapper! Jeg elsker de knapper! Jeg ønsker mig virkelig de knapper.

Hibiscussen. Den flotte flotte Hibiscus. Den med jord. Som mor har sat op i vindueskarmen. Den er så langt væk. Jeg rummer det ikke. Jeg vil så gerne have den jord. Og blomsten. Jeg vil så gerne spise den. Både blomsten og jorden. Tror mit liv ville være fuldent. Hvis bare jeg fik den Hibiscus. Ned til mig. På gulvet. Igen.

Kanten af tæppet. Kan man få kanten af tæppet? Det store orange tæppe. Bare kanten. Så skulle jeg sidde og løfte det. Og lægge det ned. Og løfte det. Og lægge det ned. Og løfte det. Og lægge det ned. Og løfte det. Måske smage lidt på det. Og så lægge det ned igen. Det tæppe. Jeg elsker sådan det tæppe.

Vådservietterne. En pakke af de bedste fra Rema. Åh kæreste. Jeg ønsker mig sådan min egen vådserviet. En hel pakke. Bare til mig. Så skulle jeg splitte den til atomer. Helt alene. Smage på hver eneste. Jeg er virkelig glad for vådservietter. Lad Ikea køkken og Bobbles gå hjem. Bare giv mig vådservietter.

Vinduet. Glasset i vinduet. Jeg vil spise det. Jeg ønsker mig at spise det. I en mundfuld. Jeg elsker glas. Jeg vil så gerne have det hele ind i munden. På én gang. Åh Julemand. SIG man kan det. Dét ønsker jeg mig. Højt! Glasset.

Kære Julemand. Jeg håber du ser mit brev. Og vil du så ikke pakke alle mine julegaver ind i spiseligt papir. For det har jeg tænkt mig. At spise. AL gavepapiret.

På forhånd mange gange tak.

Kærlig hilsen og god jul.

ANNA 9 mdr

Billedet øverst er venligst udlånt af Dictes mor søde Nanna der står bag bloggen nannaaugustinus.Baby ønsker

 

4 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imponerende og nemt æggetrick