Mavefornemmelser, en gyser, en julefrokost og Kon Mari

Min sport er mit dope!

Der var engang én kollega, Jon, der sagde til mig at man faktisk godt kunne blive afhængig af sport. Jeg tænkte “njarh”. Det troede jeg sgu ikke på.

Senere er jeg blevet klogere. Man KAN godt blive afhængig af sport, som med så meget andet. Bevares jeg kunne nok komme i tanke om ting der var værre at være afhængig af. Men lige meget hvad, er afhængighed i bund og grund nok ikke særlig godt. Og på dét tidspunkt hvor han sagde det, var jeg (i retrospekt) nok lidt afhængig. Ikke på det kriminelle plan, men jeg trænede meget. Rigtig meget.

Jeg træner stadig meget.

Ligefrem afhængig ville jeg ikke kalde mig selv. Men jeg har brug for sporten. For den adrenalin der pumper rundt i min krop, når jeg laver den perfekte serv til en volley kamp. Eller følelsen af iskolde kinder, et hurtigt åndedrag og den sitrende fornemmelse i hele min varme krop, når jeg har løbet en tur.

Jeg bryder mig ikke om at løbe med andre. Længe har jeg ikke helt vidst hvorfor. Men nu har jeg luret det. Omend jeg udadtil kan synes enormt ekstrovert, så er det altså i mit eget selskab jeg henter energi. På mine løbeture hører jeg musik, jeg løber lige præcis i det tempo der passer mig. Og jeg skal ikke forholde mig til andet end. Mig!

Hvis jeg er sur og tvær (og JA! det kan jeg godt være). Hvis jeg har hovedpine. Hvis noget går mig på. Så hopper jeg i løbetøjet og kommer ud.

Jeg har brug for den energi sport giver mig.

Jeg bliver slet og ret et bedre menneske af at træne. En bedre mor. En bedre kæreste. En bedre veninde. En bedre kollega. En bedre MIG!

Sport er min dope! Og det er en af mine kilder til mit høje energi niveau.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mavefornemmelser, en gyser, en julefrokost og Kon Mari