Min sport er mit dope!

Nu må det gerne sne…. noget om nye ski

“Jeg havde sgu ikk´ regnet med at du kom igennem!”

Var cirka det min seje venindes, mega seje far, der i øvrigt har gennemført Vasaloppet virkelig mange gange, sagde til mig efter mit første Vasalop for næsten 2 år siden.

Og det var ikke på grund af mig. Det var mine ski.

Forhistorien -foråret 2016

I foråret 2016 tilmeldte jeg mig Vasaloppet første gang, et sindssygt løb på 90km langrend. Jeg fik nok ikke trænet NÆR så meget som jeg burde. Og jeg var muligvis også lidt nærrig da jeg skulle købe ski til formålet. Så med mig i bilen til Sälen havde jeg mig et par begynder ski (næsten de billigste jeg kunne finde), ældgamle stave og et par nye skistøvler jeg aldrig havde brugt. Og formen? Den taler vi ikke om.

Da vi rammer Sälen, og skal klargøre ski, får jeg hjælp af min venindes far. Det er hér han første gang ser mine ski. Og det er så hér han tænker (men intet siger til mig, han ville jo ikke tage modet fra mig, som han sagde bagefter): “Hun kommer sgu aldrig igennem det løb, på de ski!”.

For det var virkelig et par begynder ski. Og skod stave.

Men jeg kom igennem. På ingen måde på nogen imponerende tid. Men jeg gennemførte!

Vi spoler frem til 2018 -julen

Det eneste jeg har på min ønskeseddel er -NYE SKI!

Jeg har simpelthen besluttet mig for at mine ski skal have en upgrade. Denne gang vil jeg have et godt Vasalop. Med fedt glid, gode arme og gode ski. Og nu har jeg købt dem. Jeg har simpelthen (efter VIRKELIG meget research) kastet mig ud i det der hedder skin ski. Altså ski med pels (?!).  Jeg har virkelig været i tvivl. Skulle jeg vælge det jeg kender, og som jeg har løbet på siden jeg var 6 år? Nemlig almindelige smøreski? Eller skulle jeg vælge det som alle svenskere og pros (efter sigende) vælger? Men som jeg aldrig har prøvet?

Det blev det sidste, så i sidste uge ringede jeg til skishoppen på Østerbro (med Nordeuropas bedste service) og bestilte den lækreste pakke med nye ski med pels, helt nye stave med godt greb, og mega dyre handsker.

For var der noget jeg erfarede sidste gang? Så er det hvor MEGA vigtige de handsker er.

Nu glæder jeg mig bare til at jeg får dem her i løbet af ugen, og så håber jeg VIRKELIG meget at vi får sne nok til at jeg kan komme en tur i skoven.

Nedtællingen er begyndt.

D. 25 februar løber jeg fra Sälen til Mora på langrend i forhåbentligt perfekt føre, og klart vejr. På de fedeste ski.

Jeg kommer til at få et startnummer man kan plotte ind på deres site, og så ved jeg at man kan følge mig live på internettet. Og jeg skal nok dele det med jer, hvis I synes sådan noget er sjovt.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

  • Læste lige indlægget om første løb – er du gal, det var sejt gået – med nye ski, er jeg sikker på du flyver afsted nok engang. Jeg ville dø efter ti kilometer, selv med epo og blåbærsuppe stående ud af begge øre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sport er mit dope!